Hírzóna

A Tiszába ugrott egy 31 éves szegedi férfi

A Tiszába ugrott egy 31 éves szegedi férfi

2021. augusztus 23., hétfő
A Tiszába ugrott egy 31 éves szegedi férfi

A Bertalan hídról a Tiszába ugrott vasárnap reggel az a 31 éves férfi, akit a rendőrség is keres.

Az esetről eleinte szemtanúk számoltak be a Szeged láttalak Facebook-csoportban, később a férfi külföldi barátnője tett közzé egy angol- és magyar nyelvű felhívást több fórumon is, melyet személyiségi okokból nem ágyazunk be cikkünkbe, azonban itt elérhető.

A rendelkezésre álló információink szerint a férfi augusztus 22-én reggel 8 órakor ugrott a Tiszába a Bertalan hídról. A lány a felhívásban azt kéri, hogy aki tudja, ,,keresse hajóval, kopogjon be ajtókon." A rendőrség, a vízimentők és a Katasztrófavédelem is nagy erőkkel keresi a fiatalembert vasárnap óta.

Seller András, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke megkeresésünkre azt válaszolta: kegyeleti okokra hivatkozva a család nem szeretné, ha a sajtóban bármi is megjelenne az eset részleteiről. Annyit elárult, hogy a családot rendkívül megrázta az eset.

Amint további információkat tudunk meg, frissítjük cikkünket vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.