/

A szegedi Fidesz szerint eltitkolt szándékai vannak az Önkormányzatnak a Cserepes sori piaccal

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi Fidesz nem tartja kizártnak, hogy Botkáék bűncselekményt követnek el a Cserepes sori piac ügyében. A lapunknak írt levelük szerint a járdaszakasz felújítása is arra utal, hogy az Önkormányzatnak szándékai vannak, amiről nem véletlenül hallgatnak.

Szabó Bálint független képviselő hétfői sajtótájékoztatójában jelentette be, hogy feljelentést tesz a Központi Nyomozó Főügyészségen a Cserepes sori piac ügyében. Bejelentkezése során részletesen ismertette az előterjesztést. Erre reagált lapunknak válaszlevélben a szegedi Fidesz.

Közleményük szerint korábban is jelezték, hogy a piacot hiba volt bezárni, a piac vásárlói és kereskedői lehetetlenül nehéz helyzetbe kerültek. Szerintük az üzemeltetés a piac visszafejlesztésével vált veszteségessé, ami nem zárja ki a szándékosságot.

Az, hogy az uniós támogatást vissza kell 
fizetni, mutatja, hogy nem szabályos az önkormányzat eljárása. 
Elképzelhetőnek tartjuk, hogy bűncselekmény történt, de ennek 
feltárása a hatóságok dolga.

– fejtik ki válaszukban.

A párt azt is érdekesnek véli, hogy a bezárást követően újították fel a járdaszakaszt. Ez bizonyítja ugyanis, hogy az Önkormányzatnak még mindig vannak elképzelései, szándékai az ingatlant illetően. Ennélfogva nem véletlen, hogy hallgatnak róla.

Megkeresésünkre az Önkormányzat továbbra sem adott választ cikkünk megjelenéséig.

Előző sztori

Irigykedhetnek Szegedre a pécsiek

Következő sztori

Szegeden tanít a következő tanévtől Rost Andrea