Közélet

Tápai Péter szerint körvonalazódik a megoldás a Cserepes sori piac ügyében

Tápai Péter szerint körvonalazódik a megoldás a Cserepes sori piac ügyében

2021. február 4., csütörtök
Tápai Péter szerint körvonalazódik a megoldás a Cserepes sori piac ügyében

Tápai Péter szombaton éppen lapunk megkeresésére mondta, hogy ha már a Botka László vezette önkormányzat úgy döntött, hogy a sokak számára a megélhetés szempontjából fontos Cserepes sori piacot be kell zárni, egy részét meg kellene tartani, hogy szociális piacként funkcionálhasson. A piac bezárásával kapcsolatban - érezve a szegediek elégedetlenségét - hétfőn a Fidesz önkormányzati képviselője által elmondottakkal teljesen megegyező javaslatról beszélt Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester is.

- Időpontot kértem Botka László polgármestertől, aki fogadott. Itt azt a javaslatot tettük, találjon valamilyen megoldást arra, hogy a piac egy részének - a használt cikkeket árusító piacnak -

találjon helyet a városban és azt működtesse hosszú távon, mivel az nagyon sok szegedinek komoly segítséget jelentene

a megélhetésében - részletezte Tápai Péter a szerdai találkozón történteket.

A szegedi Fidesz alelnöke hangsúlyozta, hogy bár sok kritikájuk van Botka László polgármesterrel szemben, de azzal nem lehet célba érni, ha rátörik az ajtót, ez a szegediekhez méltatlan ügyintézési forma.

- Mint minden esetben, úgy most is megpróbáljuk tárgyalás útján jobb belátásra bírni a város vezetőit

- jegyezte meg az önkormányzati képviselő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.