Kétoldali tüdőgyulladása lett Dobrev Klárának miután maszk nélkül tárgyalt Botka Lászlóval

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kemény három hetet tudhat maga mögött a DK európai parlamenti képviselője.

A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy, ahogy az orvosok és a covidon átesettek mondják. Szerencsére végül nem kellett kórházba mennem, mostanra elmúlt a lázam, de a köhögés még megmaradt. Meg fogok gyógyulni

– írta közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc felesége.

Mint azt a SzegedMa megírta, a vírus lappangási ideje szerint az is elképzelhető, hogy Dobrev Klára Szegeden fertőződött meg a koronavírussal, ugyanis március 1-én maszk nélkül tárgyalt a városházán Botka László polgármesterrel, Binszki Józseffel, a DK helyi elnökével, valamint Fodor Antallal, a párt önkormányzati képviselőjével.

Szabó Bálint az elmúlt hetekben kétszer is megjegyezte, hogy Botka Lászlónak komoly szerepe lehet a vírushelyzet súlyosbodásában, ugyanis január és március között több ellenzéki politikussal is maszk nélkül tárgyalt a szegedi városházán.

A Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője egyik sajtótájékoztatóján azt állította, hogy a polgármester kabinetfőnöke, a VIP-parkolóperben jogerősen elítélt Kalmár Gábor koronavírusos és az egyik közeli hozzátartozója a vírus következtében elhunyt.

Ezzel kapcsolatban többször is küldtünk kérdéseket az önkormányzatnak, azonban hetek óta egyetlen megkeresésünkre sem reagálnak.

Előző sztori

A helyzet továbbra is drasztikus: 7587 újabb fertőzött van és meghalt 249 ember

Következő sztori

“Botka László egy csődtömeg” – írta meg a blabla lapja