Balhé

"Hitvány embernek" nevezte Kubatov Gábor a mentősökbe beleszálló politikust

"Hitvány embernek" nevezte Kubatov Gábor a mentősökbe beleszálló politikust

2021. március 20., szombat
"Hitvány embernek" nevezte Kubatov Gábor a mentősökbe beleszálló politikust

Amint arról a SzegedMa beszámolt, Hadházy Ákos matkezott egyet, majd belerongyolt a mentősökbe - is. Az Országos Mentőszolgálat persze kiigazította a politikust és azt kérték tőle: hagyja abba a kamuhírekt gyártását.

https://szegedma.hu/2021/03/ez-nem-hadhazy-napja-volt-a-mentok-tettek-helyre-a-kamuzo-politikust

A politikus posztja alatt viszont a számos kommentelő között feltűnt a "Ferencvárosi Torna Club hivatalos Facebook-oldala" is, amely azt írta a "Fradi nevében" Hadházy Ákosnak, hogy

„Hitvány ember vagy. Pont”.

A klub később közzétette, hogy „a hibát a kolléga elismerte, ezért megrovást kapott. Az ügyet az FTC lezártnak tekinti”. A sztori azonban még csak ezzel kezdődik!

Kubatov Gábor ugyanis a saját közösségi oldalán leszögezte, "az FTC-t igyekeznek távol tartani a politikai kinyilatkoztatásoktól, ez náluk alapelv".

"Kollégám figyelmetlen volt, hibázott, amikor magánvéleményét, véletlenül a klub nevében kommentelte. Én azonban egyetértek vele: HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT!"

- erősítette meg Kubatov maga is.

A Magyar Orvosi Kamara is kiadott egy közleményt pénteken, amiben egyebek mellett azt írták:

ARRA KÉRIK A POLITIKUSOKAT, HOGY FEJEZZÉK BE MIND A HAMIS ILLÚZIÓK KELTÉSÉT, MIND A VÁDASKODÁST, A LAKOSSÁG FÉLREVEZETÉSÉT ÉS ELBIZONYTALANÍTÁSÁT.

Hogy ezzel ők is Hadházy Ákosnak akartak-e üzenni, vagy másnak; az nem teljesen világos, de az biztos, hogy a politikus ominózus posztja, illetve a mentősök kiigazítása után adták ki ezen sorokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.