“Hitvány embernek” nevezte Kubatov Gábor a mentősökbe beleszálló politikust

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amint arról a SzegedMa beszámolt, Hadházy Ákos matkezott egyet, majd belerongyolt a mentősökbe – is. Az Országos Mentőszolgálat persze kiigazította a politikust és azt kérték tőle: hagyja abba a kamuhírekt gyártását.

A politikus posztja alatt viszont a számos kommentelő között feltűnt a “Ferencvárosi Torna Club hivatalos Facebook-oldala” is, amely azt írta a “Fradi nevében” Hadházy Ákosnak, hogy

„Hitvány ember vagy. Pont”.

A klub később közzétette, hogy „a hibát a kolléga elismerte, ezért megrovást kapott. Az ügyet az FTC lezártnak tekinti”. A sztori azonban még csak ezzel kezdődik!

Kubatov Gábor ugyanis a saját közösségi oldalán leszögezte, “az FTC-t igyekeznek távol tartani a politikai kinyilatkoztatásoktól, ez náluk alapelv”.

“Kollégám figyelmetlen volt, hibázott, amikor magánvéleményét, véletlenül a klub nevében kommentelte. Én azonban egyetértek vele: HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT!”

– erősítette meg Kubatov maga is.

A Magyar Orvosi Kamara is kiadott egy közleményt pénteken, amiben egyebek mellett azt írták:

ARRA KÉRIK A POLITIKUSOKAT, HOGY FEJEZZÉK BE MIND A HAMIS ILLÚZIÓK KELTÉSÉT, MIND A VÁDASKODÁST, A LAKOSSÁG FÉLREVEZETÉSÉT ÉS ELBIZONYTALANÍTÁSÁT.

Hogy ezzel ők is Hadházy Ákosnak akartak-e üzenni, vagy másnak; az nem teljesen világos, de az biztos, hogy a politikus ominózus posztja, illetve a mentősök kiigazítása után adták ki ezen sorokat.

Előző sztori

Orbán: Újra kell indítani az országot lelkileg is, mert most rossz állapotban van!

Következő sztori

“Hülyebiztos” videó arról, miért kell az oltás, és hogyan védi meg az embert!