Politika

Csak a neki kedves mondatokat emelte ki Mihálik Edvin

Csak a neki kedves mondatokat emelte ki Mihálik Edvin

2021. március 30., kedd
Csak a neki kedves mondatokat emelte ki Mihálik Edvin

Nagyon kétségbe lehet esve Mihálik Edvin, ha már a SzegedMa egyik cikkére hivatkozva próbál ütni egyet Nemesi Pálon. Posztjából is látszik, hogy

a Momentum fiatal politikusának fogalma sincs a média működéséről, és elképzelni sem tudja, milyen az, ha egy lap szabadon ír. És nem úgy, hogy kötelező szépeket és jókat írnia a kinézett potentátokról, akkor is, ha nagy hülyeséget csinálnak, amit sokan szóvá is tesznek.

Lapunk két részes cikkben elemzi a közösségi média szegedi sajátosságait. Az első részben a város politikai szereplőit néztük meg, a második részben a politikusok háttér-támogatói oldalait mutatjuk majd be, amelyekhez látszólag semmi közük nincs; pedig nagyon is. Ez utóbbi lesz a cikksorozat "komolyabb" része, számos meglepetéssel.

https://szegedma.hu/2021/03/botka-tarol-egyebkent-a-fasorban-sincs-a-szegedi-politikai-elit

Cikkünk első részében írunk Nemesi Pál közösségi oldaláról is, de persze nem csak az övéről; másokéról is.

Mihálik csak a neki fontos részekre hivatkozik

Mihálik viszont cikkünk 99,9%-át kifelejtve, egyetlen mondatot ragad ki ebből, és próbál építeni eköré egy "minikampányt", amely az ő világában már arról szól, hogy "Nemesi Pált már a saját pártja is lesajnálja. Még a Fideszben is úgy látják: a milliárdos kormánybiztos 2 éve a semmiről beszél".

Természetesen cikkünk nem erről szólt, mert egyetlen szereplőnket sem a teljesítménye, munkája alapján elemeztünk, hanem a közösségi oldalának tartalma, "szórakoztató-faktora" és eredményessége szerint. Ami nem ugyanaz! Előbbi ugyanis valós teljesítmény; utóbbi pedig csak marketing, kommunikáció és illúzió. És bár fontos illúzió, de mégis csak az, nem pedig A valóság.

A Momentumos politikus viszont kifelejtette cikkünk sajátos promóciójából a rá vonatkozó részeket. Ez érthető, hiszen a számokat nézve ő ugyanis lényegesen gyengébben teljesít a közösségi oldalon, mint például Nemesi Pál; és lényegesebben kevesebb követője is van; ráadásul még a szegedi ellenzéki szereplők csaknem mindegyike ráver követőszámban a fiatal politikusra. Ez pedig korát, szerepét és politikai céljait, vágyait tekintve közel sem siker. Sőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.