Minden cikkben
Minden szerző
közösségi média
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 21-ből a következő témában:
Minden cikk
Közélet

Botka tarol, egyébként a fasorban sincs a szegedi politikai elit

Ami, és aki nincs Facebookon, az nem is létezik – szokták mondani a közösségi oldal 25 évnél idősebb megszállottai, a náluk fiatalabbak ugyanis már az Instán, az annál is fiatalabbak pedig a TikTokon tanyáznak, a Twittert pedig csak az entellektüelek egy része használja naponta itthon. Mark Zuckerbeg találmánya ugyanis ma már a “nyuggereké lett” – vélik az igazán fiatalok, akik nem szüleikkel és nagyszüleikkel akarnak egy platfromra kerülni, hanem a haverjaikkal. Szegeden viszont a városvezetéshez köthető arcok és szervezetek egyik legfontosabb “fegyvere” a közösségi oldal. Nem túlzás, tényleg fegyverként használják ezt, amin hol éles lőszerrel tüzelnek, hol viszont konfettivel. Most megnéztük, ki a Facebook szegedi királya a város politikusai között. Nagy meglepetést nem fogunk okozni, de azért mutatunk pár érdekességet. Ez az első rész; cikkünk második részében ugyanis a politikusok háttér-támogatói oldalait mutatjuk be, amelyekhez látszólag semmi közük nincs; pedig nagyon is.

Botka tarol, egyébként a fasorban sincs a szegedi politikai elit
Közélet

VÉGE a kamunak? Magyarországra is jönnek a Facebook tényellenőrei

Kedden Magyarországon és Bulgáriában is elindítja tényellenőrző (fact checker) szolgáltatását a Facebook - jelentette be sajtótájékoztatóján a cég. A tényellenőrök feladata, hogy a Facebookon terjedő posztok valóságtartalmának ellenőrzésével javítsák a hírfolyam minőségét - írja a 444.

VÉGE a kamunak? Magyarországra is jönnek a Facebook tényellenőrei

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.