Elmarad a pólócsapat következő két bajnokija a koronavírus miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A KSI és a Kaposvár csapatánál is felütötte a fejét a koronavírus.

Elmarad a Szeged VE szombatra kiírt KSI elleni idegenbeli mérkőzése, valamint a jövő heti Kaposvár elleni bajnokija is, ugyanis mindkét együttesnél megjelent a koronavírus. A Tisza-partiak, ha bajnoki mérkőzésen nem is, de a Magyar kupa kilencedik helyéért vízre szállnak szeptember 16-án, méghozzá a megyei rivális Szentes otthonában.

– Nagyon sajnálom, hogy elmarad a következő két bajnokink, mert a csapat jelenleg olyan állapotban van, hogy szerénytelenség nélkül győzelmet várhattunk volna ezektől a találkozóktól – mondta lapunk megkeresésére Szabó Zoltán vezetőedző. Hozzátette, a bajnokságban legközelebb szeptember 23-án a BVSC-hez látogat a csapat, ahol bravúros teljesítményre lenne szükség a jó eredmény eléréséhez.

Ha már a bravúrnál tartunk, a szegedi pólósok kis híján óriási meglepetést okoztak hétvégén a Vasas ellen, ugyanis mindössze egy góllal maradtak alul az angyalföldiekkel szemben. Szabó Zoltán elárulta, az a cél, hogy ezt a teljesítményt fenntartsák a folytatásban. – A csapat önmagába vetett hite általam még sosem látott módon mutatkozott meg a Vasas elleni mérkőzésen. Ha ezt újra tudjuk produkálni, akkor bármi megtörténhet a BVSC ellen is – állapította meg a tréner.

Szabó Zoltán kérdésünkre elmondta, az a játékos, amely pozitív koronavírustesztet produkált, tünetmentesen letöltötte a kéthetes karantént, így az ÁNTSZ a napokban elvégzi a kontrollteszteket. Ha azok negatív eredményt mutatnak, akkor a kötelező egészségügyi protokollt betartva, új sportorvosi vizsgálat után csatlakozhat a kerethez.

Kiemelt képünk archív

Előző sztori

A Deák Ferenc Gimnáziumban is találtak koronavírusos diákot

Következő sztori

Nobel-békedíjra jelölték Donald Trumpot

Legutóbbi hasonló cikkek