A szegedi pólócsapat nehezen adta meg magát a Vasasnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vártnál jóval nehezebben, csupán egy góllal győzte le a Vasas a Szegedet a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának első mérkőzésén a Komjádi uszodában.

A levegőben lógott a bombameglepetés a Komjádiban: a Szeged másfél perccel a meccs vége előtt a vezető gólért támadott – végül egy góllal nyert a Vasas. A piros-kékek ugyanis az utolsó percben szerezték meg a győztes gólt, miután a Szeged 5–8-ról 8–8-ra egyenlített. A Vasasban Bátori Bence jeleskedett, aki ötször is betalált a vendégek kapujába.

Vízilabda
férfi ob I., 3. forduló

A-Híd Vasas-Plaket–Szegedi VE 9–8 (4–2, 1–0, 2–3, 2–3)
Komjádi uszoda,
 zárt kapuk mögött. V: Sándor P., Petik A.
Vasas: B. Mitrovics – BÁTORI 5, SZATMÁRI 1, Takács B., SIMON H. 1, Drasko Brguljan, Vadovics V. 1. Csere: Sélley-Rauscher, Bóbis B. 1, Sipos B. Edző: Vad Lajos
Szeged: MOLNÁR D. – Kürti 1, Tóth Gy. 1, Palotás 1, Baj, Kiss Cs. 1, Horváth Zs. 1. Csere: Börcsök, SÁNTA 2, Mekkel, Farkas K. 1, Lakatos, Leinweber. Edző: Szabó Zoltán
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 9/4
Gól – ötméteresből: 4/4, ill. 1/0
Kipontozódott: Sélley-Rauscher (14. p.), Mekkel (27. p.), Takács B. (28. p.), Horváth Zs. (32. p.)

Mestermérleg
Vad Lajos: 
– Ezer sebből vérzünk, három játékosunk hiányzik, de mi nem bújtunk el, és bátran kiálltunk. Az utolsó percekig uraltuk a mérkőzést, azonban nem tudtunk túllépni egy bizonyos szinten, ami abból fakad, hogy nyolc játékossal kellett vízilabdáznunk. Ha rossz játékkal is nyer egy csapat egy góllal, annak azért van jelzésértéke.
Szabó Zoltán: – Megérdemelten lett a Vasasé a három pont, de nekünk ez az eredmény túlmutat azon, hogy egy góllal kaptunk csak ki. A bajnokság hátralévő részére óriási lökést adhat ez a mérkőzés, a kialakulóban lévő csapategység szép reményekre jogosít fel minket. Nagyot léptünk előre, remélem, ez minél hamarabb eredményekkel is párosul.

(NSO)

Előző sztori

Rendőrök is fellépnek a szegedi vízi színházban

Következő sztori

Méretes zakóba szaladt bele az SZVSE a Fradi II ellen

Legutóbbi hasonló cikkek