Sport

A szegedi pólócsapat nehezen adta meg magát a Vasasnak

A szegedi pólócsapat nehezen adta meg magát a Vasasnak

2020. szeptember 6., vasárnap
A szegedi pólócsapat nehezen adta meg magát a Vasasnak

A levegőben lógott a bombameglepetés a Komjádiban: a Szeged másfél perccel a meccs vége előtt a vezető gólért támadott - végül egy góllal nyert a Vasas. A piros-kékek ugyanis az utolsó percben szerezték meg a győztes gólt, miután a Szeged 5–8-ról 8–8-ra egyenlített. A Vasasban Bátori Bence jeleskedett, aki ötször is betalált a vendégek kapujába.

Vízilabda
férfi ob I., 3. forduló

A-Híd Vasas-Plaket–Szegedi VE 9–8 (4–2, 1–0, 2–3, 2–3)
Komjádi uszoda,
zárt kapuk mögött.V:Sándor P., Petik A.
Vasas:B. Mitrovics – BÁTORI 5, SZATMÁRI 1, Takács B., SIMON H. 1, Drasko Brguljan, Vadovics V. 1.Csere:Sélley-Rauscher, Bóbis B. 1, Sipos B.Edző:Vad Lajos
Szeged:MOLNÁR D. – Kürti 1, Tóth Gy. 1, Palotás 1, Baj, Kiss Cs. 1, Horváth Zs. 1.Csere:Börcsök, SÁNTA 2, Mekkel, Farkas K. 1, Lakatos, Leinweber.Edző:Szabó Zoltán
Gól – emberelőnyből:9/3, ill. 9/4
Gól – ötméteresből:4/4, ill. 1/0
Kipontozódott:Sélley-Rauscher (14. p.), Mekkel (27. p.), Takács B. (28. p.), Horváth Zs. (32. p.)

Mestermérleg
Vad Lajos:
– Ezer sebből vérzünk, három játékosunk hiányzik, de mi nem bújtunk el, és bátran kiálltunk. Az utolsó percekig uraltuk a mérkőzést, azonban nem tudtunk túllépni egy bizonyos szinten, ami abból fakad, hogy nyolc játékossal kellett vízilabdáznunk. Ha rossz játékkal is nyer egy csapat egy góllal, annak azért van jelzésértéke.
Szabó Zoltán:– Megérdemelten lett a Vasasé a három pont, de nekünk ez az eredmény túlmutat azon, hogy egy góllal kaptunk csak ki. A bajnokság hátralévő részére óriási lökést adhat ez a mérkőzés, a kialakulóban lévő csapategység szép reményekre jogosít fel minket. Nagyot léptünk előre, remélem, ez minél hamarabb eredményekkel is párosul.

(NSO)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.