Amit csak lehetett leloptak erről a tarjáni bringáról

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ennek aztán nincs ki mind a két kereke – mondhatnánk viccelődve, de a helyzet sajnos sokkal komolyabb annál, hogy humorizálni lehessen vele. A lakók nagy bánatára rendszeressé vált a kerékpárlopás Tarjában.

Szoktam olvasni a kerékpártolvajos cikkeiket. Jelzem, sajnos ugyanott folytatódik a történet, ahol a járvány előtt abbamaradt – írta nekünk Árpád, aki a következő fotót csatolta üzenetéhez.

Árpád szerint ez a bicaj az állatorvosi lova a Tarjáni kerékpároshelyzetnek. Elmondása szerint néhány hete, talán már egy hónapja így áll az egykori Tarján bisztró előtt lezárva, de gyakorlatilag minden mozdítható alkatrészt leloptak már róla.

– Egyik ismerősöm úgy járt, hogy beszaladt a boltba, lezárva hagyta a bringáját, de mire kijött már csak a hűlt helyét találta. A zár meg elvágva ott hevert a földön. Ehhez képest ennek a tulajdonosa egy fokkal jobban járt, de neki sem lennék a helyében – részletezte levelében.

Két hete megírtuk, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elmúlt két hónapban nem történt érdemi változás a kerékpárlopások számát tekintve. Megemlítették, hogy a kétkerekűek eltulajdonítása kapcsán nincsen kiemelt városrész Szegeden. Hangsúlyozták, a lopások megelőzésében nagy szerepe van a tulajdonosoknak.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy 2019-ben legalább 40 kerékpárt loptak el Szegeden. Elsősorban Tarján városrészben élő olvasóink jelezték, hogy a bringatolvajok áldozatául estek.

Előző sztori

Ismét szolgáltathatnak zenét a vidéki vendéglátóhelyek

Következő sztori

Folyamatos az érdeklődés a bértámogatás iránt

Legutóbbi hasonló cikkek