Közélet

Egymilliót szeretne a kolléganőjét felpofozó szegedi rendezvényszervező

Egymilliót szeretne a kolléganőjét felpofozó szegedi rendezvényszervező

2020. január 15., szerda
Egymilliót szeretne a kolléganőjét felpofozó szegedi rendezvényszervező

Bár folyamatban van még az a büntetőügy, amely azután indult, hogy megverte egyik női munkatársát a városi rendezvények (például a Polgármester Konyhája, a Borfesztivál, a Bortér, a Gyereknapi Piknik, Karácsonyi Vásár) sokat foglalkoztatott rendezvényszervezője; a férfi most mégis pénzt követel, amiért nyilvánosságra került az ügy.

Országos hír lett belőle, de előtte egész Szegedet megrázta, amikor tavaly ősszel kiderült, hogy a Polgármester Konyhája, a Borfesztivál, a Bortér, a Karácsonyi Vásár, a Gyereknapi Piknik stb. közpénzből finanszírozott, rendkívül sok éve és sokat foglalkoztatott rendezvényszervezője alaposan felpofozta egyik női kollégáját azután, hogy az asszony fel akart mondani.

A bántalmazott nő azt állította, feketén foglalkoztatnak embereket a cégnél, nem tartják be a munkavállalókkal kötött szerződéseket, túlóráztatják a dolgozókat és még ki sem fizetik őket.

Az esetről részletesen is beszámoltunk, bemutattunk hangfelvételeket is, egyebek mellett azt is, amelyen jól hallatszik a bántalmazás.

Lapunk megtudta,

a férfi most egymillió forintot (hivatalosan sérelmi díjat) követel azért, mert nyilvánosságra került az arca, valamint a neve is, ezzel pedig szerinte sérültek a személyiségi jogai.

Annak ellenére szeretne a millióhoz jutni a szegedi rendezvényszervező, hogy maga is elismerte korábban, megütötte a kolléganőjét, de szerinte ennek megvolt az oka. A férfi ugyanis azt állította, hogy őt támadta meg női munkatársa, és csak védekezett.

Lapunk bemutatta azt a hangfelvételt, amelyen hallatszik a dulakodás és az azt megelőző, trágárságoktól sem mentes beszélgetés. Ezen viszont nem hallatszik mindaz, amit a férfi állít.

Mutatjuk újra a hangfelvételt, hátha Ön mégis meghallja, amint a nő rátámad a férfira, mert mi ilyet nem hallunk.



Azóta is dolgozik a céggel a szegedi önkormányzat

Az ügynek egyébként semmiféle következménye nem lett: a szegedi önkormányzat azóta sem határolódott el partnerétől; továbbra is dolgoznak a céggel, és még mindig tart az a büntetőügy is, amelyet a megvert nő indított volt főnökével szemben.

Bár az őszi kampányzárón (hivatalosan Szeged 300 éves (ál)szülinapján) látszólag nem bukkant fel a cég, hiszen jelöletlen sátrak és faházak álltak a szokott helyeken; a választások után a decemberi Karácsonyi Vásár standjait azonban már újra ők építették.

(Kiemelt képünk illusztráció!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.