Közélet

Szegeden is leesett az első hó!

Szegeden is leesett az első hó!

2019. december 3., kedd
Szegeden is leesett az első hó!

Miután hétfőn néhány centiméter hó esett az ország egyes részein, kedd reggelre Szegeden is megjelent az első hókupac: leeset tehát az első szegedi szó, vélhetően egy teherautó platójáról...

A hétfőn leesett néhány centiméter hó közlekedési

káoszt okozott

az vonatközlekedésben, a szegedi járatok is jelentős - egyes esetekben a két órát is meghaladó - késéseket szedtek össze. A pályaudvar kijelzője így nézett ki kora délután.

(Aki nagyon unatkozott, az persze leülhetett a nemrég "

telepített" zongora elé

, és játszhatott egy kicsit saját maga és a többiek szórakoztatására.) Kedden Szegeden is leesett az első hó, ám ez annak ellenére, hogy viszonylag forgalmas helyen történt, nem bénította meg a szegedi (tömeg)közlekedést. Annál is inkább, mert a hó csak Szeged egy bizonyos pontján esett, a Szivárvány utca és a Kolozsvári utca kereszteződésében.

A hókupac tehát az első szegedi hó, amely vélhetően egy teherautó platójáról eshetett le, legalábbis most hirtelen másra nem nagyon tudunk gondolni. Ön szerint is ez történt vagy elképzelhető más verzió is?

Aki még siet, hógolyózhat egy kicsit! Szegeden egyébként éjszaka már

fagyott

, a nappali hőmérséklet azonban még 0 fok felett van. (fotók: Kovács Ferenc)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.