Közélet

Súlyos fertőzésre panaszkodik az Anna fürdő egyik vendége

Súlyos fertőzésre panaszkodik az Anna fürdő egyik vendége

2019. december 3., kedd
Súlyos fertőzésre panaszkodik az Anna fürdő egyik vendége

Felháborodott Facebook-bejegyzésben tudatta ismerőseivel az Anna fürdő egyik vendége, hogy E. coli és Klebsiella szuperbaktériummal fertőződött meg a meleg vizes medencében. A bejegyzés alapján a hölgyet már három hónapja kezelik, de még mindig nem gyógyult meg. Eddig 20 ezer forintot fizetett különböző gyógyszerekre.

Az E. coli fertőzés első tünete a lappangási idő után jelentkező hasmenés, majd ennek következtében a só- és vízháztartás felborulása. A széklet ez esetben nem vizes, inkább lágy, eléggé híg, nagyon gyakran jelentkezik – olvasható a

hazipatika.com

erre vonatkozó szócikkében.

A hölgyet megkerestük, de egyelőre még nem válaszolt levelünkre. Szerettük volna megtudni, hogy miből gondolja, hogy a fertőzést a fürdőben kapta el, és hogy felvette-e esetleg ebben az ügyben a kapcsolatot a fürdővel, kívánja-e jogi útra terelni az ügyet. Az üggyel kapcsolatban elküldtük kérdéseinket a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-nek. Reméljük, ezúttal reagálni fognak a megkeresésünkre, ugyanis legutóbb még októberben érdeklődtünk az elmúlt egy év látogatottsági adatairól, de azokat még mindig nem adták ki.

Korábban megírtuk,

hogy nem aratott osztatlan sikert az 50 százalékos áremelés az Anna fürdőben. A drágulás következtében a kisnyugdíjas vendégeknek nehézséget okoz kifizetni az igénybe vehető ellátásokat. Idén nem ez volt az egyetlen blamázs az Anna fürdő életében:

nyáron néhány hét alatt felmondott a gyógymasszőrök harmada.

Az ott dolgozók arra panaszkodtak, hogy nem kaptak túlóradíjat, illetve nevetségesen alacsony bérekért kellett dolgozniuk, ezért volt olyan munkatársuk, aki a jobb boldogulás reményében inkább ablakgyárba ment el dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.