Fogynak az Anna fürdő vendégei?

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem jött be az 50 százalékos áremelés az Anna fürdőben, ugyanis a kisnyugdíjas vendégek nem tudják kifizetni az igénybe vehető ellátásokat – panaszkodik Domokosné Kelemen Ágnes. A fenntartó Szegedi Sport és Fürdők nem dicsekszik, inkább titkolja a számokat.

“Nem lenne szabad a nyugati területen lévő Hévízhez, vagy az Alföldön Hajdúszoboszlóhoz, esetleg a szomszédos Mórahalomhoz hasonlítani, hiszen ezeket sok külföldi veszi igénybe, ahol jelentős jövedelmi különbségek vannak” – írta olvasói levelében Domokosné Kelemen Ágnes, aki hosszú évek óta törzsvendége az Anna fürdőnek.

Ágnes problémának tartja, hogy

az év eleji 50 százalékos áremelést követően sok nyugdíjas nem tudja megfizetni a fürdő szolgáltatásait, ezért lényegesen kevesebben veszik igénybe a társadalombiztosítás által részben finanszírozott ellátásokat.

Az asszony aggályosnak tartja, hogy a rendszeres, nyár végére időzített kéthetes leállást követően semmi nem változott. “Több vendég szóbeli reklamációja ellenére ellenére a napozóágyaknál lévő mozaik több helyen töredezett és balesetveszélyes, és ennek javítása nem történt meg” – írta Ágnes. Az asszony emellett arról is beszámolt, hogy tisztasági festést végeztek, valamint a recepciót is átalakították – utóbbi kapcsán megjegyezte, hogy teljesen fölöslegesen.

Nyáron még a gyógymasszőrök száma okozott gondot: néhány hét alatt ugyanis a masszőrök harmada hagyta ott a fürdőt. Az ott dolgozók arra panaszkodtak, hogy nem kaptak túlóradíjat, illetve nevetségesen alacsony bérekért kellett dolgozniuk, ezért volt olyan munkatársuk, aki inkább ablakgyárba ment el dolgozni, hátha ott jobban boldogul.

A Szegedi Sport és Fürdőknél e-mailben érdeklődtünk az elmúlt egy év látogatottsági adatairól, azonban ezeket nem adták ki.

Előző sztori

Sajt- és gasztronómiai fesztivált rendeznek Kisteleken

Következő sztori

1956-os történelmi emlékhely lett a bölcsészettudományi kar nagy előadója