Újra itthon a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hat év után visszatért Szegedre a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Joao Janeiro szeptember 5-én, csütörtökön vezényelte első edzését a csapatának a Szent Gellért Fórumban. A kék-feketék a válogatott szünetet követően, szeptember 15-én, a Csákvár ellen játszanak először az új stadionban.

Gól nélküli döntetlennel búcsúzott a gyulai Grosics Akadémiától a Szeged-Csanád GA. Joao Janeiro együttese a bajnokaspiráns ETO FC Győr ellen tartott otthon egy pontot a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában, majd a hétvégi játéknapon, Szolnokon is ikszelt. A két meccses veretlenségi széria ellenére nem lehetnek maradéktalanul elégedettek a kék-fekete klub háza táján, ugyanis hét fordulót követően négy ponttal csupán a tizennyolcadik helyen szerénykednek a tabellán. A képet valamelyest árnyalja, hogy a csapat egyetlen győzelmét elvették, miután a Balmazújvárost kizárták a küzdelmekből. A szegediek portugál mestere különösen nagy hátránynak tartja a hajdúságiak kizárását.

– A Balmazújváros kizárása senkinek nem jött jól, különösen nekünk nem, hiszen elvették azt a győzelmünket, amiért rengeteget dolgoztunk. Ráadásul azok a csapatok, akik eddig nem játszottak a Balmazzal, most egy pihenőnappal gazdagodtak. De ilyen a futball, megyünk tovább – nyilatkozta a klub honlapjának Joao Janeiro.

A csapat új lendületet nyerhet a válogatott szünet alatt, főleg úgy, hogy immár Szegeden készülhetnek a soron következő, Csákvár elleni bajnokira.

Az új stadion jegyáraival kapcsolatos információkat ITT találja.

A Lokiból erősítettek

Kóródi Nándor személyében újabb játékossal erősített a Szeged-Csanád GA. A 20 éves támadó a DVSC csapatától érkezett egy évre kölcsönbe a kék-feketékhez.

Kovács Ferenc képgalériája:

Előző sztori

Hamarosan kezdődik a Szent Gellért Fesztivál

Következő sztori

Születésnapi programokat kínál a szegedi Rejtélyek Háza

Legutóbbi hasonló cikkek