Sport

Gól nélküli döntetlennel búcsúzott Gyulától a Szeged-Csanád GA

Gól nélküli döntetlennel búcsúzott Gyulától a Szeged-Csanád GA

2019. augusztus 29., csütörtök
Gól nélküli döntetlennel búcsúzott Gyulától a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a bajnokaspiráns ETO FC Győrrel a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában. Joao Janeiro együttese a következő hazai mérkőzését már Szegeden, a Szent Gellért Fórumban játssza.

Merkantil Bank Liga NB II 6. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – ETO FC Győr 0-0

Gyula, Grosics Akadémia 400 néző. Vezette: Németh Ádám (Kovács II. G., Sinkovicz).

Szeged-Csanád Grosics Akadémia

: Takács J. - Orosz M. (Kárász, 75.), Moga, Tóth G., Mohl - Sóron (Zvara, 79.), Oláh G., Pongrácz, Varga Sz. (Bitó M., 65.) - Germán, Gajdos.

Vezetőedző:

Joao Janeiro.

ETO FC Győr:

Horváth T. - Charizopulos, Vukasovics, Vári, Kalmár O. (Szabados, 62.) - Bagi I. - Kovács K., Szánthó (Szimcsó, 59.), Gránicz (Simon M., 59.) - Andrics - Horváth Z.

Vezetőedző:

Boér Gábor.

Sárga lap:

Sóron (33.), Oláh G. (48.), ill. Bagi (24.), Charizopulos (67.), Kovács K. (74.), Vári (88.).

Joao Janeiro

: -

A Siófok elleni meccsünkhöz képest sokkal jobban tetszett a hozzáállásunk. Ez a legnagyobb pozitívuma a meccsnek. Kimaradt 3-4 nagy helyzetünk, a gól hiányzott, de harcolunk tovább. Összességében két jól védekező csapat mérkőzése volt a mai.

Főtáblás az SZVSE

Szerdán rendezték a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulóját. A Szegedi VSE Beretka Péter góljával 1-0-ra legyőzte a Makót, így feljutott az országos főtáblára. A forduló másik mérkőzésén a Hódmezővásárhely 4-1-es győzelmet aratott Mórahalmon. A két párharc vesztese közül az egyik szintén ott lesz a főtáblán, ez egy külön mérkőzésen dől el a Makó és a Mórahalom között.

(Kiemelt kép: Balmazfoci)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.