Sport

Ennyibe kerülnek majd a jegyek a Szent Gellért Fórumba

Ennyibe kerülnek majd a jegyek a Szent Gellért Fórumba

2019. szeptember 5., csütörtök
Ennyibe kerülnek majd a jegyek a Szent Gellért Fórumba

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia közzétette a Szent Gellért Fórum jegyáraival kapcsolatos információkat. A legolcsóbb belépő 1000, míg a legdrágább 15 000 forintba kerül. A 14 év alattiak és a 65 év felettiek pedig ingyenesen látogathatják a kék-feketék hazai meccseit.

 

- 14 év alatt és 65 év felett a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött

- A kapuk mögötti lelátó részekbe egyaránt 1000 Ft lesz a belépő.

(Hazai „B-közép”: B1,B2,B3,B4 szektor, Vendég: D1,D2,D3,D4 szektor)

- A Normál hazai (keleti) oldalra 2000 forintért válthatunk jegyet.

(C1, C2, C3,C4,C5,C6,C7, C8 szektor)

- A VIP Bronz lelátóra 4000 forint lesz a belépő.

(A1, A4 szektor)

-A VIP Gold lelátóra pedig 15000 Ft.

A3 szektor- Tartalmazza a korlátlan étel, ital fogyasztást a VIP lounge területén A Vendég szurkolók és a VIP jegyek (bronz és gold) tulajdonosai a Kereskedő köz felőli bejáraton léphetnek be a létesítmény területére, a többi jeggyel pedig a Dorozsmai út felől lehet látogatni a meccseket. A mérkőzések előtt és után a tömegközlekedés Bérletek vásárlására szeptember második felében lesz lehetőség a további hazai mérkőzésekre.

Jegyvásárlás feltételei

Az MLSZ iránymutatásainak megfelelően a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai bajnoki- és kupamérkőzéseire névre szóló jegyértékesítést folytatunk. Ehhez regisztráció szükséges, amihez fényképes igazolvány (személyi) és lakcímkártya bemutatása elengedhetetlen. A klubkártya kiváltása leegyszerűsíti a jegyvásárlást. A klubkártyát a klub INGYEN bocsátja a szurkolók rendelkezésére, regisztráció után. A klubkártya 18 év felettiek számára 10 évig érvényes, 18 év alattiak számára 5 évig. A későbbi jegy- és bérletvásárlásnál már csak a klubkártyát kell bemutatni. Klubkártyával interneten is lehetséges a jegyvásárlás (szeptember 09. hétfőtől): https://meccsjegy.mlsz.hu/

Pénztárak

Jegyet a Szent Gellért Fórum (Szeged, Dorozsmai út 2-4.) jegypénztáraiban lehet vásárolni, regisztráció vagy klubkártya kiváltását követően. (A regisztráció és a klubkártya kiállítása is ott történik.) Nyitva: szeptember 9-én, hétfőtől-péntekig 15-19 óráig, szombaton 10-18 óráig, vasárnap, a meccsnapon pedig 12-18 óráig. A regisztráció miatt az első jegyvásárlás hosszabb időt vehet igénybe, ezért kérjük szurkolóinkat, hogyha tehetik hétközben vásárolják meg jegyeiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.