/

Zsúfolttá váltak az utak az iskolakezdés napján

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fotós, videós, szöveges élő tudósításunk a szegedi utakról szeptember másodikán, az iskolakezdés napján. Ha Ön is lát valamit, küldje el nekünk a szegedma@gmail.comra vagy a SzegedMa Facebook-oldalán keresztül.

8:33: Kezd enyhülni a helyzet, de még mindig nagyon sokan vannak az utakon városszerte. Összegzésként megállapítható, hogy az önkormányzatnak ismét sikerült úgy felkészülnie az iskolakezdésre, hogy a legforgalmasabb csomóponton, az Aradi téren kaotikus állapotot okozott egy felújítási munkával.

8:31: A Szentháromság utcában is lassan lehetett csak haladni.

8:10: A helyzet változatlan az Aradi teren, továbbra is rendőrök irányítják a forgalmat, így biztosítva a – lassú – haladást.

8:08: Szeptember 2-től, azaz a mai naptól ismét az iskolai előadási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. Minden fontós infó ITT!

8:07: Újszegeden sokan vannak az utakon a Bérkert utcán, a Temesvári körúton, a Népkert és Székely soron, valamint a Vedres utcán egyaránt.

8:04: A Rádió88 információ szerint a Szegedi Vízmű Zrt. még két hétig végzi a munkálatokat az Aradi tér környékén.

8:03: A Belvárosi hídon szűk negyedóra az átjutás, a Bertalan hídon azonban még nagyobb a forgalom.

7:57: Az Aradi vértanúk terén rendőr irányítja a forgalmat.

7:52 Mostanra teljesen beállt a Belvárosi híd Szeged irányában.

7:46: A Tisza Lajos körúton, a Szent Györgyi Albert Klinikai Központ magasságában már hetekkel ezelőtt is lassította a forgalmat a vízművek munkálatai, ez most sincs másképp.

7:42: Boldogasszony sugárúton feltúrt úttest teszi lehetetlenné a haladást egészen a Vitéz utcáig, konkrétan nem lehet behajtani.

7:36: Sándorfalvánál megszűnt a forgalmi korlátozás, de még egy rendőrautó a helyszínen tartózkodik, adta hírül a Rádió88.

7:34: Aradi vértanúk terén is nagy a forgalom, és idegesek a sofőrök, akik “próbálják átnyomni autójukat a piroson” – jelezte helyszíni tudósítónk, aki azt is közölte, hogy az SZTK-nál szinte lehetetlen az előre haladás mindkét irányban.

7:31: A Belvárosi hídon Újszeged felől állt a forgalom 7:15 körül – akkor készült ez a kép.

7:26 A Rádió88 szerint Sándorfalvánál gázolásos baleset történt, ami miatt komoly torlódás alakult ki.

7:23: A Széchenyi téren már tömve van a villamosmegálló.

7:20: A Tisza Lajoson körúton nagy nyüzsgés van, de még nem annyira durva a helyzet – jelentette helyszíni tudósítónk.

7:15:  A Bertalan hídon már akkora a forgalom, hogy egy lámpa alatt nem lehet átjutni a túlpartra, de Belvárosi hídon is sokan próbálnak közlekedni.

7:14: Olvasónk jelzése alapján a 10-es trolibusz a Fecske utcai megállóban már tíz perce nem gördül be a megállóba, pedig ötpercenként kellene járnia.

7:11: Egyre többen vannak a buszmegállókban, ma reggel sokan indulnak útra tömegközlekedési eszközökkel.

Előző sztori

Indul a 2019/20-as tanév

Következő sztori

Többször is áramszünet lesz Vásárhelyen