Közélet

Balesetveszély: ebbe a gödörbe bárki belehajthat a Tisza Lajos körúton

Balesetveszély: ebbe a gödörbe bárki belehajthat a Tisza Lajos körúton

2019. augusztus 23., péntek
Balesetveszély: ebbe a gödörbe bárki belehajthat a Tisza Lajos körúton

Újabb útfelbontási munkálatok okoznak riadalmat a szegedi közlekedők körében. A Tisza Lajos körúton egy kétméteres gödröt sikerült nem megfelelően körbekeríteni.

Meglehetősen balesetveszélyes állapot alakult a Tisza Lajos körúton zajló útfelbontás következtében. ASzent Györgyi Albert Klinikai Központ magasságában már hetek óta zajlanak a vízvezeték-szerelési munkálatok, most azonban egy út közepén tátongó gödör miatt hőbörögnek a közlekedők. A szegedma.hu szerkesztőségéhez eljuttatott fényképek tanulsága alapján igencsak hanyag módon kerítették el az úthibát.

A gödör hosszanti oldalán ugyan kikerült néhány úthibára figyelmeztető tábla és egy kordonszalag, ám szemből semmi sem akadályozza meg a közlekedőket, hogy belehajtsanak a feltúrt aszfalt okozta mélyedésbe.

A gödör nem megfelelő elkerítése éjszaka még nagyobb balesetveszélyt rejt magában, ugyanis a forgalmi akadály nincs kivilágítva.

A munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. végzi, így kérdéseinket az ügyben számukra és az önkormányzat részére is elküldtük. Legutóbb egy kereszteződés közepén

két hete érintetlenül hagyott úthibáról írtunk

, cikkünk megjelenését követő napon egyből sikerült orvosolni a problémát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.