/

Balesetveszély: ebbe a gödörbe bárki belehajthat a Tisza Lajos körúton

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
cof

Újabb útfelbontási munkálatok okoznak riadalmat a szegedi közlekedők körében. A Tisza Lajos körúton egy kétméteres gödröt sikerült nem megfelelően körbekeríteni. 
Meglehetősen balesetveszélyes állapot alakult a Tisza Lajos körúton zajló útfelbontás következtében. A Szent Györgyi Albert Klinikai Központ magasságában már hetek óta zajlanak a vízvezeték-szerelési munkálatok, most azonban egy út közepén tátongó gödör miatt hőbörögnek a közlekedők.

A szegedma.hu szerkesztőségéhez eljuttatott fényképek tanulsága alapján igencsak hanyag módon kerítették el az úthibát.

A gödör hosszanti oldalán ugyan kikerült néhány úthibára figyelmeztető tábla és egy kordonszalag, ám szemből semmi sem akadályozza meg a közlekedőket, hogy belehajtsanak a feltúrt aszfalt okozta mélyedésbe.

A gödör nem megfelelő elkerítése éjszaka még nagyobb balesetveszélyt rejt magában, ugyanis a forgalmi akadály nincs kivilágítva.

A munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. végzi, így kérdéseinket az ügyben számukra és az önkormányzat részére is elküldtük.

Legutóbb egy kereszteződés közepén két hete érintetlenül hagyott úthibáról írtunk, cikkünk megjelenését követő napon egyből sikerült orvosolni a problémát.

Előző sztori

9 ezer forintnyi rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok

Következő sztori

A tűző napon kikötve pusztult el egy kutya Szentesen