Közélet

Hiába az ígéret, továbbra is áldatlan állapotok uralkodnak a Tisza Lajos körúton

Hiába az ígéret, továbbra is áldatlan állapotok uralkodnak a Tisza Lajos körúton

2019. szeptember 17., kedd
Hiába az ígéret, továbbra is áldatlan állapotok uralkodnak a Tisza Lajos körúton

Habár szeptember közepére ígérte a Szegedi Vízmű Zrt., hogy végeznek a munkálatokkal a Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárút és Korányi fasor közötti szakaszán, még most is változatlanul fel van túrva az út, és a forgalomkorlátozás sem szűnt meg.

A Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárút és Korányi fasor közötti szakaszán június végén kezdődtek el a vízvezeték rekonstrukciós munkálatok, amelyeket a Szegedi Vízmű Zrt. végez. A társaság korábbi tájékoztatása szerint

a munkagödröknek

augusztus végére, majd egy még későbbi közlés szerint szeptember végére el kellett volna tűnniük, és a megszokott forgalmi rendnek is helyre kellett volna állnia.

A szeptember 17-i állás szerint ezt az ígéretet nem sikerült betartani, még mindig így fest az érintett terület:

A vízmű egyébként a Boldogasszony sugárutat – a Hősök kapuja és a Vitéz utca (Markovics Iván utca) közötti szakaszon – is lezárta, otta villamosvágány alatt csőbéleléses technológiával történik a munkavégzés, amelynek befejezését szintén szeptember közepére ígérték, de még mindig nem sikerült végezni vele. A Hősök kapuja továbbra is el van zárva az autósforgalom elől. Az elmúlt szombaton

egész napos útlezárást

rendeltek el az Aradi Vértanúk terénél, a régi Gödör étterem közelében, ahol burkolat-helyreállítási munkálatokat hajtottak végre, de mint látható, a betonozással maradéktalanul nem végeztek.

Kérdéseinket a beruházással kapcsolatban elküldtük a Szegedi Vízmű Zrt.-nek, ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.