Közlekedés

Egész napos útlezárás lesz szombaton az Aradi vértanúk terénél

Egész napos útlezárás lesz szombaton az Aradi vértanúk terénél

2019. szeptember 11., szerda
Egész napos útlezárás lesz szombaton az Aradi vértanúk terénél

A Tisza Lajos körúton (Aradi Vértanúk terénél, a régi Gödör étterem közelében) burkolat-helyreállítási munkálatok (betonozás) miatt útlezárásra és forgalomelterelésre kell számítani 2019. szeptember 14-én, szombaton 7:00-tól 17:00-ig - közölte a Szegedi Vízmű Zrt.

A Tisza Lajos körútnak a Boldogasszony sugárút és a Semmelweis utca közötti szakaszán (a régi Gödör étterem közelében) kerül sor a munkálatokra. Az út teljes szélességében lezárásra kerül, ezért – a munkálatok ideje alatt – az Árvízi emlékmű felől érkezők az Aradi vértanúk tere felé kerülhetnek (a Tisza Lajos körúton, a rendelőintézet felé nem tudnak haladni).

A Tisza Lajos körúton, a másik irányból – a Honvéd tér felől – érkezők pedig nem mehetnek egyenesen tovább a Rakpart felé, csak a Szentháromság utcán tudnak jobbra kanyarodni. A tervek szerint szombat délután visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend - olvasható a vízmű közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.