Közélet

Így fosta szét a Kárász utcát egy hajléktalan

Így fosta szét a Kárász utcát egy hajléktalan

2018. július 18., szerda
Így fosta szét a Kárász utcát egy hajléktalan

Olvasónk látta és le is fotózta az egészet. Csak erős idegzetűeknek!

A napokban

cikkeztünk

a városban fellelhető nyilvános vécékről, illetve azok hiányáról. Úgy tűnik azonban, nagy szükség lenne ezekre, ugyanis egy fedél nélküli kedd este telecsinálta Szeged sétálóutcáját.Az egyértelmű magasságkülönbségek és talán az enyhe, ám nem leküzdhetetlen szemérmességnek köszönhetően nem a virágládába, csak az oldalára sikerült fosnia.

Olvasónk mindezt látta és megörökítette a végeredményt, amin látszik, hogy teljes munkát végzett az általa csak "középkorú részeg hajléktalan férfinek" titulált ember. Az ürülék még reggel is ott volt. Korábban többször írtunk arról, hogy hajléktalanok és kéregetők uralják a várost, és egyelőre úgy tűnik, ez egy darabig így is marad. A történet egyetlen pozitívuma, hogy a Kárász utcai virágládáról délelőttre valakinek részben sikerült eltüntetnie ezt a gusztustalanságot. Most se néz ki sokkal jobban, de legalább már nem teljesen szaros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.