Sport

Második helyen zárta a strasbourgi tornát a MOL-Pick Szeged

Második helyen zárta a strasbourgi tornát a MOL-Pick Szeged

2019. augusztus 26., hétfő
Második helyen zárta a strasbourgi tornát a MOL-Pick Szeged

Második helyen végezett Strasbourgban, az Euro Tournoi nemzetközi férfi kézilabdatornán a MOL-Pick Szeged, amely a döntőben nagy csatában 27-25-re kapott ki a francia Montpellier ellen.

A csoportmeccsek során egy

döntetlennel kezdett

a Szeged a norvég Elverum ellen, majd a Nantes ellen

fölényes sikert aratva

jutott be a fináléba, ahol a Montpellier volt az ellenfél.

A pickhandball.hu

beszámolója szerint a Szeged jól kezdte a mérkőzést, és az elején még vezetett is, ám a félidő végére már a franciáknál volt az előny, 14-13. Ugyan minden esély megvolt a győzelemre, végül a sok eladott labda és a döntő pillanatokban elkövetett hibák megpecsételték a magyar bajnoki ezüstérmes sorsát, és a meccset két góllal, 27-25-re a Montpellier nyerte. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a 2019/2020-as szezonra az összes bérletet sikerült

értékesíteni

, így értelemszerűen az árusítás is véget ért.

Montpellier HB-MOL-PICK Szeged 27-25 (14-13)

Euro Tournoi nemzetközi férfi kézilabdatorna, döntő, Strasbourg, Rhénus Aréna, 3000 néző. Vezette: R. Gasmi, K. Gasmi (franciák)

Montpellier:

Sego - Lenne 2, Porte 4, Simonet 1, Afgour 5, Duarte 1, Descat 6/5. Csere: Soussi 3, Richardson 3, Truchanovicius, Villeminot, Pettersson 1, Grebille 1. Vezetőedző: Patrice Canayer.

MOL-Pick Szeged:

Alilovic - Radivojevics 1, Maqueda 4, Bombac 1, Gaber 3, Bodó 3, Källman 2. Csere: Mikler (kapus), Sostaric 4/2, Kaspárek 3, Stepancic 1, Canellas 1/1, Blazevic, Rosta 2, Zsitnyikov, Henigman. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor. Kiállítás: 8, ill. 10 Hétméteres: 5/5, ill. 6/3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.