Politika

Tápai: A Mars téri beruházás Botkáék embertelen hatalmának szimbóluma

Tápai: A Mars téri beruházás Botkáék embertelen hatalmának szimbóluma

2019. július 11., csütörtök
Tápai: A Mars téri beruházás Botkáék embertelen hatalmának szimbóluma

Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke szerint a Mars téri piac eldózerolása jogtalan volt, ráadásul a város vezetői hazudtak az Európai Uniónak.

- Újabb súlyos bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára – kezdte a sajtótájékoztatót Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke. - Az elhíresült parkolóbotrány, -

melyben hűtlen kezelés gyanújában született elsőfokú ítélet

- után, most egy sokkal súlyosabb és embertelenebb történet került napvilágra – folytatta. - Mindenki tudja, hogy Szegeden, a Mars téren kereskedőket tettek tönkre azzal, hogy eldózerolták a pavilonjaikat.

Médiainformációk

szerint napvilágra került egy új szakértői jelentés, ami kimondja, hogy

Botkáék ezt jogtalanul tették és ha ez igaz, akkor a családok tönkretétele mellett, költségvetési csalás bűntettében ítélhetik el őket. Ennek a büntetési tétele 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztés

– hívta fel rá a figyelmet Tápai. Az alelnöke kiemelte, a város akkori vezetői,

Nagy Sándor alpolgármester és az azóta nyugdíjba vonult Mózes Ervin címzetes főjegyző, büntetőjogi felelősségük tudatában hazudták azt az Európai Uniónak, hogy a terület per és tehermentes, pedig nem volt az.

A per elbukott és Botkáék a város jegyzőjének utasítása ellenére megkezdték a dózerolást.

A Mars téri beruházás Botkáék embertelen, arrogáns hatalmának szimbóluma lett, mely azt mutatja, hogy a szocialisták mindenkin átgázolnak, céljaik elérése érdekében

– fogalmazott Tápai. Hozzátette, a Fidesz abban bízik, hogy az igazságszolgáltatás végre segítséget nyújt a kereskedőknek, és megbünteti azokat, akik ezt a könyörtelen dózerolást és az emberek százainak a tönkretételét elkövették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.