Társasház oldalába kakáltak a Károlyi utcában

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korábban beszámoltunk már arról, hogy rendszeresen a falra vizelnek az illuminált állapotú fiatalok és hajléktalanok a Károlyi utcai épület árkádsora alatt. Ezúttal sikerült szintet lépniük a delikvenseknek: pár napja a falra székeltek. Ha ez nem lett volna elég, még törléshez használt papírt is ott hagyták.

– Nagyszerű városatyáink előszeretettel hangoztatják, hogy mennyire európai és mennyire élhető Szeged. Kérdem én, mennyire európai az, ahol a belvárosban az épület oldalába székelnek egyesek? Ami sok az sok! Ideje lenne tenni valamit végre! – fakadt ki egy neve elhallgatását kérő olvasónk, aki képet is mellékelt az üzenetéhez.

Olvasónk elmondta, a vizelet foltok eltávolítását úgy szokták kivitelezni, hogy a lépcsőház felmosása során használt vizet kiöntik a bejárati ajtó elé, hogy az lemossa a nem kívánt szennyeződést, de ettől a legtöbb lakó gyomra felfordult.

– Kíváncsi vagyok, hogy kik és mikor fogják lepucolni a falról a fekáliát. Eddig mindig mi, a lakók fogtunk össze és mostuk le a húgytócsákat a járdáról, de ehhez már nincs gusztusunk. Az is megérne egy misét, hogy a térfigyelő kamera vajon rögzítette-e azt a remek jelenetet, amikor az illető magát nem zavartatva a falra kakált. Persze ha a városháza oldalában csinálta volna, már biztosan megbírságolták volna – zárta sorait az olvasó.

Többször is megírtuk már, hogy a problémára megoldást jelenthetne, ha több nyilvános illemhelyiség lenne a belvárosban.

 

Előző sztori

Ingyen ásványvizet oszt a MÁV a szegedi pályaudvaron a hőség miatt

Következő sztori

Pedofil garázdálkodik a szegedi játszótereken?