Sport

Értetlenül állnak a Pick-szurkolók az összeomlás előtt

Értetlenül állnak a Pick-szurkolók az összeomlás előtt

2019. május 25., szombat
Értetlenül állnak a Pick-szurkolók az összeomlás előtt

Mint ismeretes a MOL-Pick Szeged kiábrándító, tizenegy gólos vereséget szenvedett a bajnoki döntő első mérkőzésén Veszprémben. Juan Carlos Pastor csapata az első játékrész végén még vezetett, a második félidőben azonban – ahogyan a Vardar elleni BL-negyeddöntőben is - teljesen szétesett. A szurkolók értetlenül állnak az összeomlás előtt.

Kíváncsiak voltunk, hogy a szurkolótábor miben látja a sikertelenség okait, ezért a Pick Szeged (legnagyobb független) Szurkolói Oldalán lévő bejegyzések és kommentek között mazsolázgattunk.

Értetlenül állnak az összeomlás előtt

Az egyik fanatikus a kulcsjátékosok gyenge teljesítményét emelte ki, valamit azt is szóvá tette, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor mondott csődöt a csapat a második játékrészben.

Egy másik szurkoló szerint magyar bajnokhoz méltatlan módon játszott a Szeged, továbbá úgy véli, hogy BL-kiesés rányomta a bélyegét a bajnoki döntőre.

„Szisztem”

Egy hosszabb bejegyzésben arra keresik a választ, hogy Juan Carlos Pastor vezetőedző miben hibázhatott a mérkőzést megelőzően. Egyesek azt nehezményezik, hogy ritkán nyilatkozik és általában ugyanazokat mondja a játékrendszerre, azaz a "szisztemre" hivatkozva.

Akad olyan, aki azt rótta fel a trénernek, hogy Baloghot kihagyta a keretből.

Menjen, vagy maradjon?

A csoportban egyébként szavazás formájában arról kérdezik a tagokat, hogy szeretnék-e, hogy Juan Carlos Pastor távozzon a csapat éléről. A szavazás meglehetősen kiegyenlített, nagyjából ugyanannyian voksoltak igennel, mint nemmel.

(Kiemelt kép: Kovács Ferenc)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.