Közélet

Brutális hazugság-kampányt izzadt ki magából Botka László arrogáns házilapja

Brutális hazugság-kampányt izzadt ki magából Botka László arrogáns házilapja

2019. május 8., szerda
Brutális hazugság-kampányt izzadt ki magából Botka László arrogáns házilapja

Újabb szintet süllyedt a városházi lakájmédia, és hihetetlen hazugságokat terjesztenek, gyakorlatilag teljesen nyíltan. A Fidesz megteszi a szükséges jogi lépéseket.

A szegedi, baloldali lakájmédiában olyan mélyre süllyedtek, hogy ilyenre még nem volt példa Magyarországon. Gyakorlatilag nyílt hazudozásba kezdtek, amit lassan egy hete megállás nélkül tolnak a különféle médiumaikban. Azt próbálják elhitetni a szegediekkel a közpénzből élő, baloldali bértollnokok, hogy a Fidesz meg akarja adóztatni a szegedieket. Mint azt megírtuk, május 1-én Botka László nagyívű ígérgetésbe fogott, ezerrel rúgata be a kampánymotort. 10-10 ezer forintot ígért az általános iskolás gyerkeknek, és a nyugdíjasoknak.

A Fidesz közleményben reagált minderre, amiben a támogatást nem vitatták,

viszont azt hozzátették, hogy célszerű lenne a szegedi vállalkozások terheit csökkenteni, mégis csak ők adnak munkát és megélhetést a szegedieknek (és

mennek tönkre a magas városi adók miatt

); ezzel együtt pedig

a párt bírálta Botka László iparellenes hozzáállását, ami miatt Szeged lemaradt a többi nagyvároshoz képest. Hiszen itt nincs, és a polgármester nem is akar nagy foglalkoztatót, komoly ipart. Mert szerinte az előny, hogy ilyenek nincsenek Szegeden.

(Erről korábban már részletesen is írtunk – a szerk.)

Mindezek után a polgármester házilapja azt kezdte terjeszteni, hogy a Fidesz megadóztatná a szegedieket, és nem fogják támogatni a 10-10 ezer forintot juttatást. Sőt!

Segítségükre sietett ennek a hazugságnak a terjesztésében

Botka László szatelit és álcivil szervezete az Összefogás Szegedért Egyesület is, amely telefonon hívogatta a szegedieket.

A baloldali lakájmédia közpénzből élő főszerkesztője.

"Botka médiája hazudik"

A szegedi Fidesztől megtudtuk, a párt jogi elégtételt akar venni a példátlan hazugságok és rágalomhadjárat miatt. - Szó sincs arról, hogy bárkit is meg akarunk adóztatni Szegeden. Botka László médiája egyértelműen és gátlástalanul hazudozik.

Botka László arrogáns, és nem bírja elviselni a kritikát. Nem bírja elviselni, hogy szóvá tesszük, amiért iparellenes nézetei miatt Szeged egyre inkább csúszik le a lejtőn, és más városok elhúztak már mellettünk

- mondta egy magas pozícióban lévő, szegedi Fidesz-vezető, aki közölte: hamarosan hivatalos közleményben is reagálnak a baloldali lakájmédia brutális hazugság-kampányára.

A pénz ugyanis sokkal jobb helyen van a szegedi embereknél, mint Botka Lászlónál

- közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.