/

Komoly bajban lehet a baloldali szegedi propagandagyár

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elgurult a gyógyszer odaát. Jó messzire. Mutatjuk a legújabb hazugságot, a már korábban is hazugságon kapott baloldali propaganda-kiadványban. UPDATE: Valamibe nagyon betalálhatott a Fidesz, ugyanis mozgósították az álcivil Összefogás Szegedért Egyesületet is, amelyik beszáll a hazugságok terjesztésébe.

Fullban nyomja a kretént a városháza propaganda-kiadványa, pedig egy ideje mindenki tudja, hogy nem szabad fullban nyomni a kretént:

Most éppen azt hazudja a már korábban is hazugságon kapott önkormányzati szócső, hogy zavar lenne a Fideszben, illetve, hogy a szegedi Fidesz a nyugdíjasok és a fiatalok ellen dolgozna a városban.

Botka László közpénzből, tehát a szegediek pénzéből élő bértollnokai ugyanis nem bírnak, vagy nem akarnak szöveget értelmezni.

(Bár erős a gyanú, hogy inkább csak szándékosan hazudnak.)

Beleizzadt a munkába a főszerkesztő?

Botka Lászlót és/vagy kedvenc “újságját” láthatóan felhúzta a Fidesz szegedi alelnökének tegnapi nyilatkozata. Ebben ugyanis Tápai Péter, a Fidesz szegedi alelnöke azt mondta, minden okuk megvan azt feltételezni, hogy

Botka László a lakosság megadóztatására készül.

Erre pedig abból következtetnek, hogy éppen az önkormányzat szócsövében feszegetik ezt a témát – nyilván megpróbálva ezt a jobboldalra tolni (miközben a baloldal irányítja a várost, és a baloldalnak van többsége a képviselő-testületben is. Tehát teljesen hülyének nézik a szegedieket, pont mint korábban – a szerk.)

– Az elmúlt évek és évtizedek alatt rendre kiderült, hogy amivel a szocialisták vádoltak meg másokat, pontosan azokat követték el ők maguk. Most tehát alapos okunk van feltételezni, hogy Botka László helyi adóemelésre készül és a lakosságot is megsarcolná – mondta Tápai Péter, aki azt is hozzátette, hogy a Fidesz ezt nem fogja megengedni.

“A Fidesz határozottan elutasítja és ellenzi, hogy Botka László a lakossággal fizettesse meg saját lustaságát, gyávaságát és azt, hogy lélegeztetőgépre kapcsolta Szegedet”

– jelentette ki az alelnök, aki azt mondta, ők mást javasolnak. – Sokszor elmondtuk már, de rögzítsük most is! Fő problémánk az, hogy

egy ilyen adottságokkal rendelkező város, mint Szeged, nagyságrendekkel több minőségi munkahelyet teremtő vállalkozást lenne képes bevonzani. Ha több termelő vállalkozás lenne a városban, több iparűzési adója lenne az önkormányzatnak, amiből több támogatást tudna nyújtani, mint jelenleg, akár az időseknek, akár a fiataloknak

– emelte ki Tápai.

Hozzátette: természetesen a kormányzati politikával összhangban a lehető legtöbb támogatást kívánja megadni a fiataloknak, a családosoknak, az időseknek is a Fidesz Szegeden.

De mit akar a Fidesz Szegeden?

Arról, hogy konkrétan mit is szeretne a Fidesz Szegeden, egy többrészes sorozatban fogunk beszámolni, bemutatva a konkrét részleteket is. Ennek a sorozatnak a felvezetőjét IDE KATTINTVA lehet elolvasni.

UPDATE: Valamibe nagyon beletalálhatott a Fidesz, ugyanis mozgósították az álcivil Összefogás Szegedért Egyesületet is

Az MSZP-s lakájmédiában jelent meg, hogy Botka László szatelit szervezete, az Összefogás Szegedért Egyesület telefonos kampányba kezd, hogy még több emberhez eljuttathassa a propagandalapban megjelent hazugságokat.

A szegediek pénzéből eltartott bértollnokok ugyanis azt terjesztik, hogy a Fidesz megadóztatná a lakosságot, miközben éppen Tápai Péter világított rá, hogy Botka László sántikálhat ebben.

Tehát valamibe nagyon beletalált a szegedi Fidesz, hogy a kétségbeesett a városvezetés ilyen módszerekhez nyúl.

Az Összefogás Szegedért Egyesület látszatfüggetlenségéről, álcivilségéről már többször lerántotta a leplet a Szegedma. A szervezetet Botkaék a 2010-es önkormányzati választásra hozták létre, hogy eljátsszák a szoci polgármester melletti-mögötti állítólagos széles civil-értelmiségi támogatást. Politikamentességet és szakmaiságot hirdettek a szavakban „pártoktól független, eltérő világnézetű, szuverén gondolkodók”, majd seperc alatt hitet tettek Rolex Laci mellett.

Persze rögtön sokaknak szemet szúrt, hogy lehet „civil és független” az a kezdeményezés, amelynek egyik hivatalos elnöke, Pálmai Antal konkrétan szocialista országgyűlési képviselőjelölt volt (2006: MSZP Csongrád megyei lista 12. hely, 2010: MSZP Csongrád megyei lista 17. hely), vezéregyéniségeként pedig Székhelyi József akkori színigazgató lépett fel, aki 2005 tavaszán az (azóta megsemmisült) SZDSZ szegedi kongresszusán botrányos Himnusz-átköltésével kritizálta Orbán Viktort (“Tokaj hímvesszejének” nevezte, aki mindenhová szétcsepegteti nektárját. Nemzeti jelkép megsértéséért fel is jelentették, ám a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást), a 2010-es tavaszi országgyűlési választásokon pedig az MSZP egyik első számú kampányarcaként, Ujhelyi István „barátjaként” jelent meg Szegeden…

Előző sztori

Feljutott az élvonalba a Szegedi RSE férfi csapata

Következő sztori

Elkezdődött a szezon a szegedi úszóházakon is