Közélet

Házkutatás Szabó Bálintnál!

Házkutatás Szabó Bálintnál!

2019. április 10., szerda
Házkutatás Szabó Bálintnál!

Ezt maga az érintett közölte a közösségi oldalán. Szabó Bálintnál vélhetően amiatt foglal le iratokat a hatóság, hogy Nemzeti Nyomozóiroda vizsgálódni kezdett "jogosulatlan pénzügyi tevékenység” miatt.

Ezt

korábban Szabó Bálint tagadta

, most azonban a házkutatásról szóló hivatalos dokumentumon is ez szerepel. Mint ahogy azt megírtuk,

egy magánszemély tett feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál Budapesten Szabó Bálint és cége, a Likvid Kontroll Kft. ellen. A feljelentő szerint Szabó jogtalanul jár el a Szeviép-károsultak képviseletében, mert ő és cége, a Likvid Kontroll kft. "olyan tevékenységeket végez, melyhez nincsenek meg a megfelelő engedélyei, és miközben üzletet csinál a károsultak ügyéből, megtéveszti őket"

- állt a hírben, ami szerint több tízmilliós sikerdíjat vett fel Szabó. Keressük az érintettet és a hatóságot is. Amint többet tudunk, frissítünk.

(A fotókat Szabó Bálint készítette, de mi kitakartuk az arcokat és a rendszámokat.)

UPDATE: Szabó Bálint a 24.hu-nak azt nyilatkozta, hogy politikai indíttatású feljelentést tettek ellene. A portálnak elismerte, hogy nyomozás folyik a cége ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.