Politika

Folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése Szegeden is

Folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése Szegeden is

2019. április 8., hétfő
Folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése Szegeden is
Szombaton elkezdődött az európai parlamenti választás kampánya,hétfőn pedig folytatódott a Fidesz aláírásgyűjtése a Szilléri sugárúton. Bartók Csaba, a Fidesz szegedi alapszervezetének elnöke szerint hosszú idő, míg mindenkihez eljutnak, de az eddigi tapasztalatok szerint a szegedieknek több mint a háromnegyede nem támogatja Brüsszel bevándorlás politikáját.

Bevándorlásellenes hét pontját pénteken jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Szerinte az Európa Parlamenti választáson, május 26-án arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az uniónak. Az aláírásgyűjtés az első fontos lépés ahhoz, hogy a kormánypárt megfelelő mértékű felhatalmazást kapjon arra, hogy Brüsszelben tudja képviselni politikáját. Olyannyira az, hogy ma Orbán Viktor is aláírt már, erről pedig a Facebookon is beszámolt:

Bartók Csaba fontosnak érzi, hogy minél több helyszínen, személyesen is találkozzon a választókkal.A szegedi Fidesz elnöke hangsúlyozta, hogy nagy a tét, és minden szegedinek meg kell érteni, hogy jelenleg Brüsszelben bevándorlás melletti politika van, és nagyon fontos, hogy a következő Európa Parlamenti ciklusban olyan politika legyen, ami ezt megállítja, hiszen csak így tudják garantálni a gyermekek, unokák, és egész Magyarország jövőjét és biztonságát.

Szeged hatványozottabban érintett a bevándorlásban, mint más városok, ugyanis egy migrációs útvonalon helyezkedik el – mondta Bartók.

„Korábban a szegediek egy részét testközelből érintette a bevándorlás, a szórakozni járó fiatalok a szórakozóhelyeken minden este összefutottak migránsokkal. Szerencsére atrocitás nem történt, de jelentősen felforgatta az életünket. Így azt gondolom, hogy azok a szegediek, akik nem vesznek erről tudomást, homokba dugják a fejüket. Szegeden és a Szeged környékén élőknek a legfontosabb a migráció kérdése, ugyanis csak 8-10 kilométerre van innen a határ, és mi vagyunk a fő csapásirány, ha bármi probléma történik” – tette hozzá Bartók. Az aláírásgyűjtés tovább folytatódik, Szeged több pontján lehet majd találkozni a Fidesz standjaival. Hétfőn délután 4 órakor a Kálvária téren B. Nagy László, a Fidesz országgyűlési képviselője várja a szegedieket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.