Politika

Aláírásgyűjtésbe kezdett a szegedi Fidesz - videó

Aláírásgyűjtésbe kezdett a szegedi Fidesz - videó

2019. április 7., vasárnap
Aláírásgyűjtésbe kezdett a szegedi Fidesz - videó
Tegnap elkezdődött az európai parlamenti választás kampánya. Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke és Haág Zalán a szegedi KDNP elnöke aláírásgyűjtésbe kezdett a Tarján városrészben. Bartók elmondta, azért tartja fontosnak az aláírásgyűjtést, mert így tájékoztatni tudják a velük együtt gondolkodókat a kampány helyzetéről és annak fontosságáról.

- Mindez magunkért és a választóinkért, Magyarországért és Európáért fontos.

Egy dolog biztos: ha Európát nem tudjuk megmenteni az illegális bevándorlóktól, akkor hosszú távon nincs értelme különböző költségvetési vitáknak, gazdasági fejlesztéseknek, hiszen akkor az a Magyarország, amiben mi élünk, amiben mi szocializálódtunk, és amit szeretnénk a gyermekeinknek és unokáinknak, az teljesen meg fog változni.

Ezért kérünk minden embert, hogy támogassanak bennünket, hiszen a Fidesz-KDNP pártszövetség az egyetlen, amely megfogja megvédeni a magyarokat és az Európai uniót – fogalmazott Bartók.

Tekintse meg az aláírásgyűjtésről készített videónkat:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.