Politika

Íme Orbán Viktor hét pontja a bevándorlás megállítására

Íme Orbán Viktor hét pontja a bevándorlás megállítására

2019. április 5., péntek
Íme Orbán Viktor hét pontja a bevándorlás megállítására

Orbán Vik­tor be­szé­dé­vel meg­kez­dő­dött a Fi­desz eu­ró­pai par­la­menti kam­pá­nya. A mi­nisz­ter­el­nök hét pont­ban is­mer­tette vá­lasz­tási prog­ram­ját, mely­nek tá­mo­ga­tá­sáért mától alá­írás­gyűj­tésbe kez­de­nek. Alább a Ripost összeállítását idézzük.

A kormányfő világossá tette a budapesti Bálnában tartott kampánynyitón, mi a májusi európai parlamenti választás tétje. Orbán Viktor szerint

arról szavazunk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az Uniónak. Azt döntjük el, hogy Európa az európaiaké marad-e, vagy átadjuk a helyet egy más kultúrából, más civilizációból érkező tömegnek. Arról határozunk, hogy megvédjük-e keresztény európai kultúránkat vagy átadjuk a helyet a multikulturalizmusnak.

Újkori népvándorlás fenyeget

Orbán Viktor szerint ma azért elégedetlenek az emberek, mert az európai elit rosszul kezeli a migrációt.

Kontinensünket nem egyszerűen migrációs válság fenyegeti, hanem újkori népvándorlás, ami alapjaiban alakíthatja át egész világunkat. Ez korunk legmélyebb globális vitája és konfliktusa.

Az Unió mostani vezetése támogatja a migrációt

Bár sokszor hallottuk a brüsszeli vezetőktől, hogy a migrációs hullámot lehetetlen megállítani, az igazság az, hogy ha Európa akarná, képes lenne rá. A miniszterelnök szerint azonban erre kísérletet sem tettek, éppen ellenkezőleg.

Az Unió jelenlegi vezetése, elitje támogatja, ösztönzi a migrációt. Brüsszelben nem beszélnek családpolitikáról, viszont naponta hallani a legális migráció fontosságáról. A legális migráció programja valójában egy európai népességcsere programjának fedőneve.

Magyarország maradjon magyar ország

Magyarország meg akarja őrizni Európát az európaiaknak és Magyarországot magyar országnak. Meg kell hagynia a döntés lehetőségét a következő generációknak, gyermekeinknek, unokáinknak.

Ezért kell megfékezni a brüsszeli elit hatalmi törekvéseit és ezért kell megállítani a migrációt.

A legfontosabb teendőket Orbán Viktor hét pontban foglalta össze:

1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!

4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!

6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!

7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

A holnap kezdődő kampányban a Fidesz aláírásgyűjtésbe kezd a hét pont támogatásáért. Aki pedig jobban szeret nézni, mint olvasni, annak ezt ajánljuk: https://www.youtube.com/watch?v=pHnA1BWEaeY

(Forrás: ripost.hu, fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.