Tápéi gyilkosság: előzetesben V. Anita

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Medence gödrébe vonszolta, majd felgyújtotta és csemperagasztóval tüntette el a holttestet az élettársát megfojtó szegedi nő a gyanú szerint. A letartóztatásáról szóló végzést a semmibe meredve vette tudomásul V. Anita a Szegedi Járásbíróságon pénteken. Tíztől húsz évig terjedő börtönbüntetés várhat rá.

Rezzenéstelen arccal és egykedvűen érkezett Minnie Mouse-os pólóban a bíróságra V. Anita, akit két nappal ezelőtt tartóztattak le, miután egy tápéi ház kertjében holttestet ástak ki a rendőrök. A gyanú szerint a 45 éves nő előbb megfojtotta, majd elásta B. Ildikót. A szövevényes szerelmi szállal fűszerezett gyilkosság 2017 májusában történt, az áldozatot másfél éve eltűntként keresték. A Szegedi Járásbíróság ma reggeli határozata szerint V. Anitát előzetes letartóztatásba helyezték.

“Az egymással élettársi viszonyban élő sértett és gyanúsított között vita alakult ki, melynek során a gyanúsított a sértettet megfojtotta, majd

egy kiásott kerti medencébe vonszolta, ott felgyújtotta, illetve csemperagasztóval eltüntette, illetőleg sziklakertet is létesített, hogy így is bebiztosítsa a holttest eltüntetését.

Ezt követően a sértett tulajdonában lévő lakás albérlőjét arról tájékoztatta, hogy az elhunyt börtönben van, továbbiakban a részére fizesse a bérleti díjat” – mondta Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken. “A fentieket követően hamis váddal történő figyelmeztetés során, a gyanúsítotti kihallgatás keretében egy másik férfit is megvádolt azzal, hogy ő segédkezett a holttest eltüntetésében.

Az ügyészség a hamis vád bűntette, a csalás bűntette, valamint az emberölés bűntette miatt indult eljárásban négy okra figyelemmel kérte a kényszerintézkedés elrendelését, melynek a bíróság a mai napon helyt adott” – részletezte.

V. Anitára tíztől húsz évig terjedő szabadságvesztés várhat.

Az előzetesbe kerülő gyanúsított korábban igen aktív volt a közösségi oldalon, jó néhány alkalmazás képeit megosztotta, egy ilyen játék megosztásából derült az is ki, hogy tekintete hány százalékban gyilkos.

Előző sztori

Szegeden folytatódik a 71 migráns halálát hozó embercsempészési ügy

Következő sztori

Megtartják a vadvilág világnapját a Szegedi Vadasparkban

Legutóbbi hasonló cikkek