Krimi

Megfojtottak egy nőt Tápén – egy évig az áldozat házában élt a gyilkos

Megfojtottak egy nőt Tápén – egy évig az áldozat házában élt a gyilkos

2019. február 27., szerda
Megfojtottak egy nőt Tápén – egy évig az áldozat házában élt a gyilkos

A János-ér és a Sziliszér utak találkozásánál rendőrök özönlötték el a környéket kedd délután – írta olvasónk, aki az ott lévő ház közelében lakik. Egy majdnem két éve eltűnt nő holttestét találhatták meg. UPDATE:Ismerősét fojtotta meg egy nő Szegeden. A holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban - írja a police.hu.

Értesüléseink szerint délután 1-kor érkeztek ki a rendőrök a János-ér utcába. Ottjártunkkor még mindig helyszínelt a rendőrség.

A magas kerítés és a garázs közelében két minibusz és egy járőrautó parkolt kedd este, majd megérkezett a halottaskocsi, amely a garázs bejáratához állt.

Ezt követően a garázs bejáratát kinyitották, ezen keresztül egy óriási földkupac látszódott az udvar közepén, jól láthatóan az udvar nagy részét lámpákkal világították be.

A rendőrök sajtósaitól azt a választ kaptuk, hogy "nyomozati cselekményt hajtottak végre."

"Megtalálták a holttestet. Most ásták ki a saját háza udvarán" – írta olvasónk, aki egy Facebook-bejegyzést is mellékelt üzenetében.

Ebben az áll, hogy az elhunyt egy körülbelül másfél évvel ezelőtt eltűnt asszony lehet, akinek az eltűnése kapcsán nyomozást is indított a rendőrség. A bejegyzés szerint a nő párja az ő eltűnése után is a házban élt azzal a személlyel, akivel már eltűnése előtt viszonyt folytatott.

UPDATE:Ismerősét fojtotta meg egy nő Szegeden. A holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban.

A rendőrség 2018 júliusában indított eljárást egy helybeli asszony eltűnésének ügyében. A beszerzett információk eredményeként felvetődött a gyanú, hogy az eltűnés hátterében életellenes cselekmény állhat, melynek feltételezett elkövetője az egykori barátnő.

A megalapozott gyanú szerint a két nő 2017 májusában veszett össze, melynek során a 44 éves asszony megfojtotta a sértettet. A holttestet az áldozat házának udvarában egy ismerőse segítségével elásta. Ezt követően csaknem egy évig élt az ingatlanban, miközben a nő családját különböző történetekkel nyugtatgatta a hollétével kapcsolatban. A 44 éves szegedi nő ellen emberölés, míg társa, egy 45 éves férfi ellen bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őket őrizetbe vették és előterjesztették letartóztatásuk indítványozását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.