Megfojtottak egy nőt Tápén – egy évig az áldozat házában élt a gyilkos

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A János-ér és a Sziliszér utak találkozásánál rendőrök özönlötték el a környéket kedd délután – írta olvasónk, aki az ott lévő ház közelében lakik. Egy majdnem két éve eltűnt nő holttestét találhatták meg. UPDATE: Ismerősét fojtotta meg egy nő Szegeden. A holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban – írja a police.hu.

Értesüléseink szerint délután 1-kor érkeztek ki a rendőrök a János-ér utcába. Ottjártunkkor még mindig helyszínelt a rendőrség.

A magas kerítés és a garázs közelében két minibusz és egy járőrautó parkolt kedd este, majd megérkezett a halottaskocsi, amely a garázs bejáratához állt.

Ezt követően a garázs bejáratát kinyitották, ezen keresztül egy óriási földkupac látszódott az udvar közepén, jól láthatóan az udvar nagy részét lámpákkal világították be.

A rendőrök sajtósaitól azt a választ kaptuk, hogy “nyomozati cselekményt hajtottak végre.”

“Megtalálták a holttestet. Most ásták ki a saját háza udvarán” – írta olvasónk, aki egy Facebook-bejegyzést is mellékelt üzenetében.

Ebben az áll, hogy az elhunyt egy körülbelül másfél évvel ezelőtt eltűnt asszony lehet, akinek az eltűnése kapcsán nyomozást is indított a rendőrség. A bejegyzés szerint a nő párja az ő eltűnése után is a házban élt azzal a személlyel, akivel már eltűnése előtt viszonyt folytatott.

UPDATE: Ismerősét fojtotta meg egy nő Szegeden. A holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban.

A rendőrség 2018 júliusában indított eljárást egy helybeli asszony eltűnésének ügyében. A beszerzett információk eredményeként felvetődött a gyanú, hogy az eltűnés hátterében életellenes cselekmény állhat, melynek feltételezett elkövetője az egykori barátnő.

A megalapozott gyanú szerint a két nő 2017 májusában veszett össze, melynek során a 44 éves asszony megfojtotta a sértettet. A holttestet az áldozat házának udvarában egy ismerőse segítségével elásta. Ezt követően csaknem egy évig élt az ingatlanban, miközben a nő családját különböző történetekkel nyugtatgatta a hollétével kapcsolatban.

A 44 éves szegedi nő ellen emberölés, míg társa, egy 45 éves férfi ellen bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őket őrizetbe vették és előterjesztették letartóztatásuk indítványozását.

Előző sztori

Jó Reggelt Szeged! - Pistruiék sok milliós tartozást halmoztak fel

Következő sztori

A hetedik helyért játszhat magyar válogatott a papi futsal Eb-n

Legutóbbi hasonló cikkek