Krimi

Tápéi fojtogatós horror: 141 százalékban halálos a gyilkos tekintete

Tápéi fojtogatós horror: 141 százalékban halálos a gyilkos tekintete

2019. február 27., szerda
Tápéi fojtogatós horror: 141 százalékban halálos a gyilkos tekintete

Egy nőt és társát vették őrizetbe azután, hogy egy eltűnt nő holttestét ásták ki a saját kertjéből kedd délután. A gyilkosa, aki csaknem egy évig élt az áldozata házában, megdöbbentő képet osztott meg saját Facebook oldalán 2017 decemberében.

"Mennyire gyilkos a tekinteted?"

– ez a címe annak a tesztnek, melyről a kapott eredményt 2017 decemberében tette közzé a János-ér úti kertjében megfojtott, majd elásott nő gyilkosa.

A szegedi horrorról

részletesen EBBEN a cikkünkben

írtunk.

Senkinek nem tűnt fel

A környéken élők közül senkinek nem tűnt fel semmi. Azzal tisztában voltak ugyan, hogy egykor két nő élt a János-ér és a Sziliszék úti kereszteződésben lévő házban, de csak egy Petőfitelepről a kiskertekbe rendszeresen járó férfinak tűnt fel néha, hogy hangosan veszekedtek.

"Mindig kint állt az autójuk. Döbbenet, hogy ez történt"

– hüledezett a férfi.

Megírtuk

: a helyszínelők kedden érkeztek a tápéi házhoz, ahol megtalálták a korábban eltűnése miatt keresett nő holttestét.

A gyilkosa megfojtotta, majd társával együtt elásták a saját kertjében a holttestet. A gyilkos ezután egy évig élt a megölt barátnője házában, és hitegette annak szüleit.

A rendőrök a 44 éves nőt és társát őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.