Tápéi fojtogatós horror: 141 százalékban halálos a gyilkos tekintete

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy nőt és társát vették őrizetbe azután, hogy egy eltűnt nő holttestét ásták ki a saját kertjéből kedd délután. A gyilkosa, aki csaknem egy évig élt az áldozata házában, megdöbbentő képet osztott meg saját Facebook oldalán 2017 decemberében.

“Mennyire gyilkos a tekinteted?”

– ez a címe annak a tesztnek, melyről a kapott eredményt 2017 decemberében tette közzé a János-ér úti kertjében megfojtott, majd elásott nő gyilkosa.

A szegedi horrorról részletesen EBBEN a cikkünkben írtunk.

Senkinek nem tűnt fel

A környéken élők közül senkinek nem tűnt fel semmi. Azzal tisztában voltak ugyan, hogy egykor két nő élt a János-ér és a Sziliszék úti kereszteződésben lévő házban, de csak egy Petőfitelepről a kiskertekbe rendszeresen járó férfinak tűnt fel néha, hogy hangosan veszekedtek.

“Mindig kint állt az autójuk. Döbbenet, hogy ez történt”

– hüledezett a férfi.

Megírtuk: a helyszínelők kedden érkeztek a tápéi házhoz, ahol megtalálták a korábban eltűnése miatt keresett nő holttestét.

A gyilkosa megfojtotta, majd társával együtt elásták a saját kertjében a holttestet. A gyilkos ezután egy évig élt a megölt barátnője házában, és hitegette annak szüleit.

A rendőrök a 44 éves nőt és társát őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Előző sztori

A SZIN lett a legjobb fesztivál

Következő sztori

Újra a lassan kötő beton miatt morgolódnak a szegediek