Közélet

Orbitális hányással végződött a hajléktalanbalhé a Széchenyi téren

Orbitális hányással végződött a hajléktalanbalhé a Széchenyi téren

2019. március 25., hétfő
Orbitális hányással végződött a hajléktalanbalhé a Széchenyi téren
Széklet és vizelet után, már hányásfolttal is „büszkélkedhet” a szegedi belváros, hála a hajléktalanoknak.

Mint azt már megírtuk

, a Kárász utcát hétről-hétre szemétkupacok és különös, olykor bűzölgő és üvegszilánkokkal tarkított rejtélyes foltok ékesítik. Olvasóink is rendszeresen panaszkodnak a jelenség miatt, van, aki szerint a hajléktalanok vizelete, mások úgy vélik, a fedél nélküliek által összetört sörösüvegek állnak a foltok hátterében. Az elmúlt hétvégén újabb gusztustalan folttal rukkoltak elő a hajléktalanok: ezúttal széthányták a Széchenyi teret.

Orbitális hányásfolt a Széchenyi téren.

- Szombat hajnalban arra ébredtem fel, hogy két részeg hajléktalan vitatkozik a ház előtt.

A trágár beszédekkel tarkított, legalább negyedóráig tartó huzavona végül egy óriási hányással végződött. A rókázást követően elcsendesült a környék

– írta egy neve elhallgatását kérő olvasónk. Hozzátette, a nagy kiterjedésű hányásfolt még két nappal később is ott éktelenkedett a ház előtt. -

Egyszerűen gusztustalan, ami a belvárosban van! Felfoghatatlan, hogy miért nem tesznek már ez ellen valamit. Addig várnak a városvezetők, amíg a városháza oldalába nem hánynak a fedél nélküliek?

– zárta sorait az olvasó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.