Politika

"Gyorsan csukódtak az MSZP-s ajtók Szegeden"

"Gyorsan csukódtak az MSZP-s ajtók Szegeden"

2019. március 29., péntek
"Gyorsan csukódtak az MSZP-s ajtók Szegeden"

Miután feltűnt a városban az Informátor stábja, akik interjút készítettek Baranyi Sándor SZEVIÉP vezérrel, majd megpróbálták szóra bírni Botka Lászlót, Ujhelyi Istvánt, de még Szabó Sándort is.

Rég lehetett látni MSZP-s politikusokat annyira futni, mint az Informátor legfrissebb adásában. A stáb Szegedre látogatott, ahol exkluzív interjút készítettek Baranyi Sándor SZEVIÉP vezérrel, aki az utóbbi időben elkezdte fellebbenteni a hallgatás fátylát, és a szocialista politikusoknak eléggé kellemetlen témákat kezdett el feszegetni. (Ezekről

ITT

, és

ITT

és

ITT

írtunk korábban, de

EZT is érdemes megnézni

e annak, akit érdekel, hogy mire nem válaszol két hete Botka László.) A műsorban sem fogta vissza magát, gyakorlatilag megismételt mindent, amit korábban is mondott.

Az oknyomozó stáb ezek után nem csak ehhez a kellemes Pistrui-villához látogatott el...

... hanem elmentek Ujhelyi István korábbi szőregi házához is, amit Baranyi állítása szerint

30-40 millió forintért újítottak fel hálából

a szocialista politikus közbenjárásáért cserében.

A stáb benézett azonban Botka Lászlóhoz is a Széchenyi térre, majd szó szerint belefutottak Szabó Sándor MSZP-s országgyűlési képviselőbe, aki kezében egy alaposan becelluxozott csomaggal lépdelt ki tempósan a városházáról.

Hogy mi volt a csomagban, amit lazán csak a hátsó ülésre hajított a parlamenti képviselő, az nem derült ki. A teljes műsort itt lehet megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=lWL_wzQ17ug  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.