Új albummal jön a Prodigy a SZIN-re

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A brit bandán kívül Majkát, a Cloud9+-t és a The Bieberst harangozták be, ők lépnek fel a Clean Banditen és Alvaro Soleren kívül még augusztusban.

A The Prodigy körülbelül 20 éve került igazán a csúcsra, most a legújabb lemezükkel érkeznek, amit eddig még Magyarországon nem játszottak, így ez újdonságnak számít.

Majka óriási bejelentéssel robbantotta az országos sajtót a tavalyi SZIN-en, ugyanis Szegeden jelentette be, hogy többé nem dolgozik együtt társával, az azóta drogelvonót is megjárt Curtisszel.

A Cloud9+ Szegeden már jól ismert formáció, körülbelül három havonta koncerteznek a városban, a SZIN-en 2015 óta minden évben fellépnek. Ahogy a Puskás Peti fémjelezte The Biebers is 2015 óta rendszeres vendég a fesztiválon, de annyi különbséggel, hogy ők talán eggyel ritkábban csinálnak bulit Szegeden.

A hétfői bejelentés után már 12 fellépőről lehet tudni. Korábban a Clean Banditet és Alvaro Solert jelentették be olyan arcokkal, akik az utóbbi 10 évben ritkán nem fordulnak meg a Partfürdőn augusztusban, hiszen a Punnany Massif, a Vad Fruttik és a Halott Pénz újra erősíti a lineupot, jóval drágább bérletért, mint korábban. Erről itt írtunk részletesebben.

Előző sztori

Sporthétfő: Fordulatos meccsen nyert a MOL-Pick

Következő sztori

Zöldségek, amelyek jobbak főzve, mint nyersen