Szórakozás

Új albummal jön a Prodigy a SZIN-re

Új albummal jön a Prodigy a SZIN-re

2019. február 18., hétfő
Új albummal jön a Prodigy a SZIN-re

A brit bandán kívül Majkát, a Cloud9+-t és a The Bieberst harangozták be, ők lépnek fel a Clean Banditen és Alvaro Soleren kívül még augusztusban.

A The Prodigy körülbelül 20 éve került igazán a csúcsra, most a legújabb lemezükkel érkeznek, amit eddig még Magyarországon nem játszottak, így ez újdonságnak számít.

Majka óriási bejelentéssel robbantotta az országos sajtót a tavalyi SZIN-en, ugyanis Szegeden jelentette be, hogy

többé nem dolgozik együtt társával

, az

azóta drogelvonót is megjárt

Curtisszel. A Cloud9+ Szegeden már jól ismert formáció, körülbelül három havonta koncerteznek a városban, a SZIN-en 2015 óta minden évben fellépnek. Ahogy a Puskás Peti fémjelezte The Biebers is 2015 óta rendszeres vendég a fesztiválon, de annyi különbséggel, hogy ők talán eggyel ritkábban csinálnak bulit Szegeden. A hétfői bejelentés után már 12 fellépőről lehet tudni. Korábban a Clean Banditet és Alvaro Solert jelentették be olyan arcokkal, akik az utóbbi 10 évben ritkán nem fordulnak meg a Partfürdőn augusztusban, hiszen a Punnany Massif, a Vad Fruttik és a Halott Pénz újra erősíti a lineupot, jóval drágább bérletért, mint korábban.

Erről itt írtunk részletesebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.