Majka Curtisről: kiszállt a kocsiból és elszaladt

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Majka érzelemdúsan nyilatkozott az Indexnek, hogy mi történt Szegeden szerda este, az utóbbi évek legnagyobb magyar popzenei szakítását megelőzően.

“Ötven ember volt tegnap a backstage-ben, mindenki látta, hogy hogy néz ki az Atti”

– így reagált arra az álláspontra Majka, hogy nem kellett volna ennyire nyíltan kiteregetnie korábbi társa problémáit. A rappert többen bírálták azért, ahogy bejelentette, hogy felbomlott a Majka & Curtis duó.

Majka azt is elismerte, hogy mentőt hívtak a nagyszínpad mögötti részre. “Én hívtam a mentőt” – jelentette ki. “Azért hívtam ki, mert nagyon be voltam rá rágva, nagyon rosszul volt” – kezdte érvelését. Abban bízott, hogy adrenalin- vagy magnéziuminjekciót adnak Curtisnek.

“Ő konkrétan félt. Ott járt ebben az egészben, hogy fél. És nekem ez az ijesztő. Mondta, hogy nem mer kiszállni az autóból”

– idézte fel.

A buli előtti fél órában még győzködte Majka Curtist, hogy csinálják meg a bulit. “Mondtam neki, ha tegnap este jaszkari Joe voltál, akkor ezt meg kell csinálni, itt várnak az emberek. Nekem is volt sok rossz éjszakám, sok rossz nappalom” – magyarázta Majka, aki állítása szerint csak két koncertet hagyott ki eddig.

“Az történt, hogy elszaladt. Elment. Kiszállt a kocsiból és elszaladt. Mondta, hogy nem képes erre”

– emlékezett vissza. Ez után a koncertet követően még négy órán át keresték Szegeden Curtist. “Kiderült hajnalban 2-3 óra fele, hogy beült egy taxiba, hazajött és itthon alszik a régi lakásukban, de a telefonját is ott felejtette a kocsiban, amikor kiugrott és elment” – számolt be a történtekről.

“Ezt mondtam neki, hogy ilyet nem lehet csinálni. Ő az az ember, aki bajban van, akinek segíteni kell. Mindenki ezt szajkózza, ez a sok fasz komment írogató barom. »Elárulod a barátod.« Nem árulom el” – hangsúlyozta, majd hozzátette, előbb-utóbb úgy is kiszivárgott volna a válás miértje, így viszont nem maradhatott kétely. A teljes interjút ide kattintva lehet megnézni.

Mint korábban megírtuk, Curtis a bejelentésre egy Facebook bejegyzésben reagált, melyben azt írta, mindenkinek megvan a maga drogja, de ő megmarad úriember.

Előző sztori

Hazatértek a magyar rendőrök Szerbiából és Macedóniából

Következő sztori

Gyóntattunk és énekeltettünk Ákos előtt – SZIN 2. nap