Politika

Totális érdektelenségbe fulladt a Jobbik szegedi tüntetése

Totális érdektelenségbe fulladt a Jobbik szegedi tüntetése

2018. december 14., péntek
Totális érdektelenségbe fulladt a Jobbik szegedi tüntetése

De lehet, hogy ez azért van, mert Tóth Péter nem tud különbséget tenni egy hír és egy párt közleménye között. Ezért egy tüntetés megszervezése is nehéz feladat lehet neki.

Ennyire beöltözve várta a péntek kora estét a Jobbik szegedi vezetője, érezhetően nagyon izgatott volt.

Tóth Péter nagyon készült,

még üzent is Facebookján

, de lebőgés lett a vége - viszont ne rohanjunk ennyire előre. Mint azt

lapunkban megírtuk

, a túlóratörvény miatt hirdetett tüntetést péntek délutánra a Jobbik. Erre a hírre érkezett aztán a Fidesznek egy közleménye. Tóth azonban nem érti a különbséget egy sajtóhír és egy párt közleménye között, ezért mondhatott

olyan botorságokat ebben a videóüzenetében

, hogy a Szegedma szerint a Jobbik lángokba akarja borítani Szegedet. Mi nem írtunk ilyet! (És semmi közünk Habony Árpádhoz sem, hiába ismételgeti ezt Tóth Péter.) Mivel a Jobbik helyi vezetője nem tud különbséget tenni tehát egy hír és egy párt közleménye között, nyilván a tüntetést sem bírta jól megszervezni. Az ugyanis totális kudarcba és érdektelenségbe fulladt. Ennyien voltak ugyanis:

21 jobbikos tüntető

A szegedi Jobbik is megpróbált politikai tőkét kovácsolni a budapesti eseményekből, de ez nem sikerült. Huszonegyen voltak ugyanis csak kíváncsiak a párt Rákóczi térre meghirdetett tüntetésére - jelenti helyszíni tudósítónk. De számoljunk közösen:

A párt jól látható teljes szétesettségében senki sem kíváncsi TóthPéterékre, aki Botka leghangosabb és leghűségesebb szövetségesénekszámít a Szegedi Közgyűlésben - mondják más, ellenzéki képviselők. De talán nem minden alap nélkül mondják ezt, ahogy

az ebből a videóból is világosan látszik!

Tóth Péter fotói a nagy sikerű tüntetésről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.