Írjon nekünk

Politika

Támadást indítottak a szegedi Fidesz ellen

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Most fehér festékkel öntötték le a párt városi irodáját. Azt, amelyiknek tegnap betörték az ajtaját egy féltáglával. UPDATE: Botka László vonja vissza az éjjeli banditáit Szeged utcáiról – tudatta a Fidesz.

Úgy néz ki, rendszeres vendég a rendőrség a szegedi Fidesz belvárosi irodájánál. Csütörtök éjjel valaki egy féltéglával törte be a szervezet irodájának üvegajtaját; mára virradó éjjel, vagy hajnalban pedig erre ébredtek a párt munkatársai:

Valaki tehát alaposan leöntötte festékkel a vadiúj üveggel felszerelt bejáratot. A rendőrség még az éjjel megkezdte a helyszínelést is.

Ez immár rövid idő alatt a harmadik fizikai attrocitás, ami a pártot éri a városban. Először szarral összekent nemzeti konzultációs papírt ragasztottak fel a szegedi Fidesz iroda bejáratára még november végén, majd jött a féltéglás akció, illetve most ez a festékes.

Erősödik a szegedi Fidesz, nő a frusztráció a baloldalon?

Egyre inkább úgy tűnik, a szegedi jobboldal erősödésével arányosan nő azok száma is, akik nem nézik ezt jó szemmel és attól tartanak, véget érhet a Botka-korszak Szegeden.

Információink szerint ugyanis a párt helyi mérései egyre jobban festenek (számukra), a városvezetést eléggé amortizálják a nyilvánosságra került büntetőügyek, amiben Botka László közvetlen munkatársai is érintettek; és a szegedi “villantós, jóléti” akciók sem sültek el jól: tragikomikus akciók kísérik ugyanis a kormányzati, és/vagy uniós pénzből készülő út-, buszemegálló és terület fejlesztéseket a városban, amelyek rendre elcsúsznak, ráadásul a komolyabb munkahely teremtő beruházások is elkerülik a várost, ami egyre inkább lemarad a hazai nagyvárosok sorában.

Kerestük a pártot a hajnali rongálás miatt, de későbbre ígértek tájékoztatást. Amint megjön, frissítünk.

UPDATE: A Fidesz arra kéri Botka Lászlót, hogy “vonja vissza a banditáit Szeged utcáiról!”

Közleményben reagált a szegedi Fidesz az újabb éjjeli incidensre. Mutatjuk!

“Vonja vissza Botka László az éjjeli banditáit

Azt követően, hogy szerda éjjel betörték a szegedi Fidesz-irodát, csütörtök éjszaka valakik festékkel összemázolták az iroda újraüvegezett ablakát.

Egyre erősebb Szegeden a politikai gyűlölethullám. Három héten belül harmadszor éri erőszakos és durva támadás a Fidesz helyi irodáját. Ez minden bizonnyal azért van, mert

a szocialisták érzik: veszélyben van Botka László uralma a városban, a büntetőügybe keveredett szocialisták hamarosan távoznak a közéletből.

Míg a szegedi szocialisták elvtársai Budapest utcáin rombolnak és tombolnak féktelen dühükben, addig itt a városban arctalanul, az éj leple alatt rondítják össze a Fidesz helyi irodáját a belvárosban.

Szeretnénk tudatni, hogy

nem hátrálunk meg, nem engedünk a megfélemlítésnek, és továbbra is minden erőnkkel készülünk arra, hogy Szegedet egy jobb várossá tegyük, ahol minden szegedi számára lehetőség van a tisztes gyarapodásra és nyugodt életre. Szegedet vissza fogjuk vezetni a legerősebb magyar városok közé, meg fogjuk állítani a város tényszerűen  igazolható lecsúszását.

Felszólítjuk Botka László szocialista polgármestert, hogy vonja vissza, rendelje haza a baloldal banditáit és vandáljait a szegedi utcákról; és

ne próbálja megakadályozni a szegedieket abban, hogy egy jobb és sikeresebb városban élhessenek.”

UPDATE2: Bartók Csaba szerint az újabb támadás üzenet

– Az utóbbi időben Szeged sok mindenről híres, de sajnos nem arról, hogy mennyi befektető jönne ide, mennyi új munkahely létesülne, vagy milyen új infrastruktúra jönne létre. Két hónapja sokkal inkább arról szól az országos média, hogy a szocialista bűnözőket melyik nap, mennyi időre ítélik el. Erre kapjuk szerintem most a választ – mondta Bartók Csaba a Délmagyarnak.
– Mintha a Fidesz tehetne arról, hogy ők bűnöznek. Ez a visszajelzés tőlük, hogy betörik az üveget, leöntik festékkel az ajtót, ahelyett, hogy dolgoznának és szépítenék, építenék a várost. Ha ők így építkeznek, bízzunk benne, hogy már nem sokáig tudnak – hangsúlyozta Bartók Csaba.

Megjegyezte, az aki ilyet tesz, vagy ilyennel bíz meg másokat, önmagáról állít ki bizonyítványt. Mint mondta, igyekeznek olyan víziót, lehetőséget adni a szegedi polgároknak, hogy a jövőben mellettük tegyék le a voksukat, és ne azokat válasszák, akik a két hónapja fókuszban lévő bűncselekményeket elkövetik.

A feljelentést ismét megtették Bartók Csabáék. A Szegedi Rendőrkapitányságon rongálás miatt indult eljárás ismeretlen tettessel szemben – közölte az üggyel kapcsolatban szűkszavúan a rendőrség.

UPDATE3: Szabó Sándor elhatárolódik

Az MSZP megyei elnöke személyesen is testületileg is elhatárolódott a Fidesz irodát ért támadástól. Közleményében egyebek mellett azt írta:

“személyesen én is elhatárolódunk minden olyan cselekedettől, amely személyek elleni erőszakra, illetve tárgyi eszközök elleni károkozására irányul! Döntsük meg a kormányt erővel, de ne erőszakkal!”

Tovább olvasom

Illegális bevándorlás

Bakondi György szerint nem engedünk a nyomásnak

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

A nemzeti érdek az első.

Tovább olvasom

Hírzóna

Vitatott körülmények között módosítaná alapszabályát az MSZP

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

A társelnöki rendszerben Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan vezetheti a szocialistákat.

Tovább olvasom

Hírzóna

Spöttle: Liberális agymosás folyik Németországban

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

Életpályák törhetnek derékba akár egy konzervatív, vagy nemzeti értékrendet hirdető megnyilvánulás miatt.

Tovább olvasom

Aktuál