Közélet

Liget: továbbra sem látszik a vége

Liget: továbbra sem látszik a vége

2018. december 13., csütörtök
Liget: továbbra sem látszik a vége
Egy hónappal ezelőtt írtuk, hogy másfél hónapos csúszásban van a Liget-rekonstrukció. Egy hónap elteltével sem látszik a beruházás vége. A SzegedMa a területen folyó immel-ámmal végzett munka alapján azt tippeli, jó esetben is csak 2019-re lehet kész. De ne legyen igazunk!

A Ligetet lassan egy éve túrták szét, nyár közepén pedig azt állította az önkormányzat, hogy megfelelő ütemben halad a beruházás. Két és fél hónappal a teljesítési határidő után sem látni, hogy mikor lesz azonban kész a park. A Tisza Lajos körút után tehát a szétdúlt Ligetet sem sikerült határidőre átadnia a városvezetésnek.

Továbbra is gazdátlan törmelék és földkupacok, avarral belepett építési területek, mindenfelől kiálló csövek, félbemaradt sétányok, kipusztított fák, szemét- és sitthalmok, eldobált cipők, sörösdobozok és borosüvegek mindenütt, és a Liget környezete is háború pusztította környezetnek néz ki, és az odesszai Székely fasor körüli házak előtti terek sem készültek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.