Politika

Anális szexszel fenyegetőzik a szegedi Jobbik

Anális szexszel fenyegetőzik a szegedi Jobbik

2018. november 28., szerda
Anális szexszel fenyegetőzik a szegedi Jobbik

Újabb szintet lépett a Tóth Péter vezette városi „szélsőjobb” (vagy most már néppárt???). Most a Szeviép károsultak jogi képviselőjét fenyegette meg, mégpedig azzal, hogy meg fogják erőszakolni!

Szédületes közleményt pottyantott be a Jobbik szerkesztőségünk elektronikus postaládájába hajnali 05:58 perckor. Hogy a korai időpont, netán a túlfűtött érzelmek miatt volt-e ennyire vehemens a Jobbik, mint amennyire az lett, azt nem tudjuk. Mindenesetre olyan sorokat írtak, hogy a fal adja a másikat. Még mielőtt eljönne az anál szex pillanata, felidézzük röviden a közlemény előéletét. Oh wait! De milyen előzményt? Hiszen erre egyáltalán nem utalnak egyetlen sorban sem, noha a levél tárgyában azt írták: „Reagálás Szabó Bálint sokadik ámokfutására, feljelentésére”. Csak sejtjük, hogy

ERRŐL az ügyről lehet szó

, amikor is Szabó Bálint azt állította:“Botka Lászlót bilincsben és vezetőszáron fogják elvinni”. Külön érdekessége egyébként a hajnali Jobbikos kommünikének, hogy ennyire szeretni Botka Lászlót csak Tóth Péter tudja (

erre volt példa már korábban is

), hogyaszondja: (Szabó Bálint)

„olyan személyeket támad meg vagy jelent fel, akik éppen a jelenlegi korrupt diktatúrával szemben - az ellenállás utolsó bástyái” ... „hetente jelentgeti fel Szeged és Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestereit”

- írja a jobbikos.

De nem is húzzuk tovább az időt, mutatjuk minden idők legnagyobb Jobbikos közleményének velejét, amikor is anál szexszel fenyegetik meg Szabó Bálintot:

"Szeretnénk figyelmeztetni Szabó Bálintot, hogy a politikai ámokfutásával ugyanazt fogja elérni, amit korábban Vas megyében is megvalósított a cigány származású emberek tagbeléptetési botrányával kapcsolatban. Annak következményeként ugyanis, feldühödött cigány emberek szexuális erőszakot követtek el a Fidesz jelenlegi politikai celebjén.

Reméljük a saját politikai provokációiból is okul a Fideszbe avanzsáló személy és nem dühíti fel a békés szegedi polgárokat annyira, mint ahogy azt korábban máshol megtette!"

Hogy Szabónak mennyire van köze a Fideszhez, az igencsak kérdéses, különösen azután, hogy

független politikai mozgalmat indított

Mindenki Szegedért néven. A név egyébként kísértetiesen hasonlít arra a mozgalomra, amit a baloldali Mellár Tamás alapított Pécsen, csak azt úgy hívják, hogy Mindenki Pécsért. Tóth Pétertől egyébként

nem szokatlan a fenyegetőzés

, ebben már nekünk is volt részünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.