Anális szexszel fenyegetőzik a szegedi Jobbik

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb szintet lépett a Tóth Péter vezette városi „szélsőjobb” (vagy most már néppárt???). Most a Szeviép károsultak jogi képviselőjét fenyegette meg, mégpedig azzal, hogy meg fogják erőszakolni!

Szédületes közleményt pottyantott be a Jobbik szerkesztőségünk elektronikus postaládájába hajnali 05:58 perckor. Hogy a korai időpont, netán a túlfűtött érzelmek miatt volt-e ennyire vehemens a Jobbik, mint amennyire az lett, azt nem tudjuk. Mindenesetre olyan sorokat írtak, hogy a fal adja a másikat.

Még mielőtt eljönne az anál szex pillanata, felidézzük röviden a közlemény előéletét. Oh wait! De milyen előzményt? Hiszen erre egyáltalán nem utalnak egyetlen sorban sem, noha a levél tárgyában azt írták: „Reagálás Szabó Bálint sokadik ámokfutására, feljelentésére”.

Csak sejtjük, hogy ERRŐL az ügyről lehet szó, amikor is Szabó Bálint azt állította: “Botka Lászlót bilincsben és vezetőszáron fogják elvinni”.

Külön érdekessége egyébként a hajnali Jobbikos kommünikének, hogy ennyire szeretni Botka Lászlót csak Tóth Péter tudja (erre volt példa már korábban is), hogyaszondja: (Szabó Bálint)

„olyan személyeket támad meg vagy jelent fel, akik éppen a jelenlegi korrupt diktatúrával szemben – az ellenállás utolsó bástyái” … „hetente jelentgeti fel Szeged és Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestereit”

– írja a jobbikos.

De nem is húzzuk tovább az időt, mutatjuk minden idők legnagyobb Jobbikos közleményének velejét, amikor is anál szexszel fenyegetik meg Szabó Bálintot:

“Szeretnénk figyelmeztetni Szabó Bálintot, hogy a politikai ámokfutásával ugyanazt fogja elérni, amit korábban Vas megyében is megvalósított a cigány származású emberek tagbeléptetési botrányával kapcsolatban. Annak következményeként ugyanis, feldühödött cigány emberek szexuális erőszakot követtek el a Fidesz jelenlegi politikai celebjén.

Reméljük a saját politikai provokációiból is okul a Fideszbe avanzsáló személy és nem dühíti fel a békés szegedi polgárokat annyira, mint ahogy azt korábban máshol megtette!”

Hogy Szabónak mennyire van köze a Fideszhez, az igencsak kérdéses, különösen azután, hogy független politikai mozgalmat indított Mindenki Szegedért néven. A név egyébként kísértetiesen hasonlít arra a mozgalomra, amit a baloldali Mellár Tamás alapított Pécsen, csak azt úgy hívják, hogy Mindenki Pécsért.

Tóth Pétertől egyébként nem szokatlan a fenyegetőzés, ebben már nekünk is volt részünk.

Előző sztori

Videó: így került a fővárosba a szegedi villamos

Következő sztori

Az SZKT kevesebbet fizet a fényvillamosért, mint Ön a villanyszámláért

Legutóbbi hasonló cikkek