Közélet

Drogosok és agresszív kéregetők zaklatják a szegedieket a belvárosban

Drogosok és agresszív kéregetők zaklatják a szegedieket a belvárosban

2018. október 9., kedd
Drogosok és agresszív kéregetők zaklatják a szegedieket a belvárosban

Olvasóink panaszkodnak, hogy "szinte lépni sem lehet" az atomkész drogosoktól, vagy az agresszív koldusoktól Szegeden, akikből "dől a piaszag".

Lapunk többször is írt már azokról a lakossági panaszokról, amelyek szerint egyre komolyabb gondot okoznak a városban a kéregetők, koldusok, hajléktalanok és a drogosok. Időnként a

Kárász utcát fo..ák szét

, de már a közösségi oldalon is panaszkodnak a szegediek, akik szerint "

szarban úszik a város

", mindezt pedig tétlenül nézi a városvezetés.

Most olvasónktól kaptunk fotókat arról, ahogy egy 3-4 fős kéregető-csapat zaklatja a békésen beszélgető szegedieket a város sétálóutcájában. - Két percenként jöttek oda az aszatlunkhoz, hogy adjunk nekik pénzt és cigit. Mikor nem adtunk, akkor azt mondta, hogy ránk fog köpni, és megfertőz bennünket. Szerencsére, nem köpött - mesélte B. Csaba, aki igen zaklatott lett az esettől.

- Alig tuduk elküldeni azt a láthatóan drogos fiatalembert is, aki szintén nem hagyott bennünket nyugodtan beszélgetni, sőt, egyszer csak fogta magát és leült mellénk a székre is - panaszolta egy másik olvasónk, aki szerint miután lelájmolták a vendégeket, békésen szunyókáltak egyet a szomszédos padon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.