Közélet

A világ nyolcadik legmagasabb hegyét ostromolja a makói könyvelő

A világ nyolcadik legmagasabb hegyét ostromolja a makói könyvelő

2018. augusztus 31., péntek
A világ nyolcadik legmagasabb hegyét ostromolja a makói könyvelő

Augusztus utolsó napján két magyar hölgy elindult meghódítani a világ nyolcadik legmagasabb hegycsúcsát, a Nepálban található Manaszlut. Kerekes Éva makói könyvelő és Herczeg Angelika jógaoktató belevágott az"Éld az álmaidat" Magyar Női Manaslu Expedícióba.

A makói hölgy közösségi oldalán osztotta meg a kaland részleteit. Mint augusztus 20-án írta, "közhírré tétetik: 2018.08.31-én indulunk Hercegh Angelikával a Manaslu-t (8163 m) megmászni. A hölgy a világ 8.legmagasabb csúcsa és nagyon bízom abban, hogy nekünk sikerül elhelyezni a magyar lobogót a csúcsán". Az egyik legfrissebb bejegyzése szerint már útnak is indultak Nepálba, a Himalájába: "Elindultunk! Puszi Mindenkinek! Hálásan köszönjük a támogatást minden barátunknak, ismerősünknek! Köszönet szponzorainknak: Bartal Trans Kft, Körös-Mag Kft, Haltige Kft, Carlo óraszalon, Marosmenti Mocorgók, Baranyi Norbert Ágytolltisztítás, MINKE, Hagymatikum, Makó Város Önkormányzatának, hogy segítségükkel valóban létrejött az "Éld az álmaidat!" Magyar Női Manaslu Expedíció 2018. Hamarosan újra találkozunk!" A két barátnő találkozása és barátsága nem mindennapi. Mindketten 40 év fölött vágtak bele a hegymászásba, ami egyre jobban

megérintette őket. Egy ilyen alkalommal egymást megismerve szinte észrevétlenül alakult ki köztük az a fajta bizalom és harmónia, melynek következtében most már együtt másszák a világ hegyeit.

Sok sikert kívánunk a két bátor hölgynek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.