Szórakozás

Győrfi Pál csúnyán lepontozta Szarvas Andit, aki így lehetett Magyarország Szépe!

Győrfi Pál csúnyán lepontozta Szarvas Andit, aki így lehetett Magyarország Szépe!

2018. július 11., szerda
Győrfi Pál csúnyán lepontozta Szarvas Andit, aki így lehetett Magyarország Szépe!

Méghozzá Szegeden a Szeged Szépe tavaly decemberi döntőjében. Lapunk belekukkanthatott a verseny szavazási összesítőjébe, ahol kiderült: Győrfi Pál, a mentők szóvivője a maximálisan adható kilencven pontból csupán 22 pontot adott a későbbi országos királynőnek.

Miután vasárnap a vésztői Szarvas Andreát

választották

Magyarország szépének és Sarka Kata megtudta, hogy tavaly decemberben egy szegedi szépségversenyen csupán harmadik helyezett lett, finoman, de mégis beszólt a szegedi zsűrinek. Megkerestük Gera Gábort, a Szeged Szépe főszervezőjét, aki elmondta, hogy nincsenek alkalmi vakok a zsűriben, csupán más szempontok alapján értékelték a lányokat. "Kíváncsi lettem én is arra, hogy ki hogyan pontozta Andit. Kiderült, hogy Győrfi Pál a maximálisan adható 90 pontból csupán 22-t adott a lánynak, míg a későbbi királynő Bene Viola 90 pontot kapott tőle. Ezzel el is úszott neki a szegedi korona" – mesélte a szegedi verseny főszervezője. Ám Gera Gábor felhívta a figyelmet egy cseppet sem elhanyagolható részletre. "Gyakorlatilag Szarvas Andi hálás lehet Győrfi Pálnak, hiszen ha megnyerte volna a Szeged Szépét, akkor a szerződése szerint egy évig nem indulhatott volna másik szépségversenyen, így azon a Magyarország Szépén sem, amit vasárnap megnyert" – fogalmazott Gera. A szegedi zsűriben ott volt Hódi Pamela, Berki Krisztián korábbi felesége, gyermekének anyja és Kulcsár Edina korábbi szépségkirálynő is. Mindketten bőven nyolcvan pont felett értékelték Szarvas Andit.

Már a Balaton Soundon melegítettek a szegedi szépségek

Idén decemberben is lesz Szeged Szépe gála városunkban és már meg is vannak a döntős lányok, akiket hamarosan meg is ismerhetnek. "A Balaton Sound hivatalos filmjében fogunk táncosként feltűnni a döntőbe jutott társaimmal" – mesélte lapunknak Zádori Anita szegedi királylányjelölt. A zsombói szépségről még több információt megtudhatnak készülő videónkból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.