Győrfi Pál csúnyán lepontozta Szarvas Andit, aki így lehetett Magyarország Szépe!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Méghozzá Szegeden a Szeged Szépe tavaly decemberi döntőjében. Lapunk belekukkanthatott a verseny szavazási összesítőjébe, ahol kiderült: Győrfi Pál, a mentők szóvivője a maximálisan adható kilencven pontból csupán 22 pontot adott a későbbi országos királynőnek.

Miután vasárnap a vésztői Szarvas Andreát választották Magyarország szépének és Sarka Kata megtudta, hogy tavaly decemberben egy szegedi szépségversenyen csupán harmadik helyezett lett, finoman, de mégis beszólt a szegedi zsűrinek.

Megkerestük Gera Gábort, a Szeged Szépe főszervezőjét, aki elmondta, hogy nincsenek alkalmi vakok a zsűriben, csupán más szempontok alapján értékelték a lányokat. “Kíváncsi lettem én is arra, hogy ki hogyan pontozta Andit. Kiderült, hogy Győrfi Pál a maximálisan adható 90 pontból csupán 22-t adott a lánynak, míg a későbbi királynő Bene Viola 90 pontot kapott tőle. Ezzel el is úszott neki a szegedi korona” – mesélte a szegedi verseny főszervezője.

Ám Gera Gábor felhívta a figyelmet egy cseppet sem elhanyagolható részletre. “Gyakorlatilag Szarvas Andi hálás lehet Győrfi Pálnak, hiszen ha megnyerte volna a Szeged Szépét, akkor a szerződése szerint egy évig nem indulhatott volna másik szépségversenyen, így azon a Magyarország Szépén sem, amit vasárnap megnyert” – fogalmazott Gera. A szegedi zsűriben ott volt Hódi Pamela, Berki Krisztián korábbi felesége, gyermekének anyja és Kulcsár Edina korábbi szépségkirálynő is. Mindketten bőven nyolcvan pont felett értékelték Szarvas Andit.

Már a Balaton Soundon melegítettek a szegedi szépségek

Idén decemberben is lesz Szeged Szépe gála városunkban és már meg is vannak a döntős lányok, akiket hamarosan meg is ismerhetnek. “A Balaton Sound hivatalos filmjében fogunk táncosként feltűnni a döntőbe jutott társaimmal” – mesélte lapunknak Zádori Anita szegedi királylányjelölt. A zsombói szépségről még több információt megtudhatnak készülő videónkból.

Előző sztori

Megöltek egy hivatali dolgozót ügyintézés közben Magyarországon

Következő sztori

Mintegy kétezer óvoda újul meg vagy épül a Kárpát-medencében