Szórakozás

Beszóltak Szegednek a "Magyarország szépe" miatt!

Beszóltak Szegednek a "Magyarország szépe" miatt!

2018. július 9., hétfő
Beszóltak Szegednek a "Magyarország szépe" miatt!

Egy meseszép barna lány, a vésztői Szarvas Andrea lett Magyarország Szépe 2018-ban. Az alföldi strucctenyésztő család gyémántja tavaly decemberben harmadik lett a Szeged Szépén; mikor ezt Sarka Kata megtudta tőlünk, bár könnyeivel küszködött, alaposan odamondott a szegedi zsűrinek.

Egy olyan szerény vésztői lány fejére került korona vasárnap este, akit édesanyja nevezett be a versenyre, mert Andinak meg sem fordult a fejében, hogy ő akár Magyarország legszebb lánya is lehet. Mindezt a királynő édesanyjától tudtam meg, aki zokogva ölelte át lányát azon a színpadon, ahol pár perccel azelőtt szépségkirálynőnek választották.

Andi az élő adás utáni első pillanatban még azt mondta, fel sem tudja fogni mi történt vele, de az biztos, hogy most gyökerestül megváltozik majd az élete. Pár perccel később pedig már azt mondta, hogy tudja jól, nagyon sok mindenben fejlődnie kell majd, többek között fejlesztenie kell majd az angolját is. Vésztői családja egyebek mellett strucctenyésztéssel is foglalkozik, ez volt az első információk egyike, ami kiderült a későbbi győztesről még a legszebb 20 lányt bemutató sajtótájékoztatón. Ezen a ponton egy kis magyarázatra szorul a videónk. Ugyanezen a rendezvényen Józsa Eszter azt válaszolta egy kérdésemre, hogy szerinte Magyarország kijutott a foci VB-re. Ezt a videót több mint 240 ezren nézték meg. Erre utal az indítás, a te voltál a legnézettebb az interneten felvetés.

Koroknyai Virág leköszönő, és Szarvas Andrea megválasztott szépségkirálynők.

A leköszönő királynő titkon Andinak szurkolt

Koroknyai Virág leadta az ékszert. Mégsem szomorú, mint fogalmaz, valóban a legszebb lányt sikerült megválasztani és úgy gondolja, hogy Andi lehet a valaha volt legsikeresebb hazai szépség a világversenyen. Sarka Kata pedig úgy elérzékenyült az adás végére, hogy még percekkel utána is pityeregve mesélte el, hogy szerinte is a lehető legjobb döntést hozták meg, amikor a vésztői lány fejére helyezték a koronát.

Pólóban ugrott be Rogán Antal a szépségverseny after partijára

A stúdióból az budapesti Oxigén Wellness éttermébe vezetett a lányok és a zsűri útja. Kellemes fasírtgolyók és szószok keveredtek szemre is szép falatkákkal a svédasztalon és csak úgy folyt a zero kóla. A zárt körű bulin a lányok, a díszvendégek és korlátozott ideig a sajtó lehetett jelen. Éppen a sajtónyilvános rész vége előtt pár perccel érkezett meg pólóban, sportosan a buliba Rogán Cecília férje, Rogán Antal miniszter is, aki az est folyamán a leginkább feleségével és Hollik Istvánnal, a Fidesz frakció szóvivőjével csevegett a legtöbbet az est folyamán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.