Politika

Kínosak a melegek a szegedi MSZP-nek?

Kínosak a melegek a szegedi MSZP-nek?

2018. június 11., hétfő
Kínosak a melegek a szegedi MSZP-nek?

Egyre inkább úgy tűnik, kettős játékot űz a melegekkel a szegedi szocialista párt, amely csak szavakban demokrata, de tetteiben már nem annyira. Joób Márton először cenzúrázni akarta a melegeket, majd most kiderült az is, igazán szóba sem akar állni velük.

Mint megírtuk,

Joób Márton

cenzúrázni akarta a melegeket

, mert nem szerette volna, ha "a melegek elvonják a figyelmet" a többi, hátrányosan megkülönböztetett csoporttól. Mint kiderült, Joóbnak nagy kattanása lehet ez a meleg téma, mert hetek óta nem hajlandó leülni 15 percre sem a melegek érdekeit védő LMBT közösséggel. A szervezet ugyanis hiába próbálkozik,Joób Márton

az emailjeikre, és hívásaikra sem válaszolt

. Személyesen csak egyszer sikerült elérniük - a Hit Gyülekezetén keresztül. Akkor egy találkozót egyeztettek,de a megbeszélt időpontban és helyszínen nem jelent meg Joób.Végül 5 percre sikerült elcsípni, de abban nem volt sok köszönet -

mesélték

az egyik szegedi blognak.

De akkor ott helyben nem sikerült vele semmit érdemben egyeztetni?

  1. A.: Nem, ennyi volt, hogy nem akarnak ezzel foglalkozni a választásokig. Az is szomorú, hogy ezek szerint eredetileg is összesen tizenöt percet szánt volna ránk.

Ti akkor most várjátok a következő találkozót vele?

  1. A.:Nem akar velünk találkozni.

De ti szeretnétek.

  1. A.:Mi szeretnénk, de nem tudom, hogy mennyire vagyunk még kitartóak.

Forrás:

Szegedi Csípős

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.