Politika

Keményen nekiment a szegedi Fidesz a milliós jutalmat osztogató Városházának!

Keményen nekiment a szegedi Fidesz a milliós jutalmat osztogató Városházának!

2018. január 11., csütörtök
Keményen nekiment a szegedi Fidesz a milliós jutalmat osztogató Városházának!

Elsőként a Jobbik csapott rá arra a hírre, miszerint 170 millió forintot osztogattak szét jutalomként a szegedi Városházán. De még hogy!Csütörtök este azonban a Fidesz reakciója is megérkezett. Azt írják többek között, hogy "szégyelljék magukat Botka László haverjai ott a Városházán", mert ennek a pénznek a szegedieknél lenne a helye, nem pedig a "szocialisták zsebében". De van ennél cifrább mondat is a közleményben.

Mint arról lapunk elsőként beszámolt:

170 millió forintnyi jutalmat osztottak szét a szegedi Városházán

.Messze a jegyző járt a legjobban (vagy dolgozott legtöbbet - ez nézőpont kérdése), mert közel 15 millió forint szerepel a neve mellett. Az is kiderült egyébként, hogy akkor is bőszen jutalmazták egymást a Városházán, amikor szinte csődben volt a város a sok adósság miatt. A részleteket

EBBEN

a cikkünkben írtuk meg. Szószerint mutatjuk a Fidesz reakcióját a hírre. (A Jobbikét

már bemutattuk

szerdán.)

"Miközben a szocialisták 170 millió forintot osztogattak szét maguk között jutalmakra, addig az Orbán-kormány kimentette Szegedet az adósságcsapdából és átvállalta azt a 28 milliárdos szocialista adósságot, amit Botka László és a haverjai hoztak össze nagy szakértelemmel.

Miközben a szocialisták 170 millió forinttal jutalmazták önmagukat, az Orbán-kormány közel 70 milliárd forinttal támogatta meg Szegedet a Modern Városok Programon keresztül, hogy ne csak múltja, hanem jövője is legyen a szegedieknek.

Miközben a szocialisták 170 millió forintot zsebeltek be, lassan alig marad a Városházán vezető tisztségviselő, aki ne ülne a vádlottak padján kétes ügyletek miatt.

Miközben a szocialisták 170 millió forint közpénztől szabadították meg a város kasszáját teljes titokban, Botka László búvárkodott.

Ez a 170 millió forint a szegediek pénze! A szegediek zsebéből vették ki és tapsolták el egymás között ezeket a milliókat, mert ez közpénz.

Ennek a pénznek nem a szocialisták zsebében lenne a helye, hanem kátyúmentes és tisztább utakban, orvosi rendelőkben, kényelmesebb és gyorsabb közösségi közlekedésben, erősebb polgárőrségben, zöldebb parkokban, biztonságosabb játszóterekben.

Szégyelljék magukat Botka László haverjai ott a Városházán!"

Megkerestük a többi pártot is, hogy mit szólnak a 170 millió forintos jutalmazáshoz. Amint reagálnak, mutatjuk azokat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.