Sport

Kézilabda: a Pénzügyőr elhúzta a mézesmadzagot a KSZSE előtt

Kézilabda: a Pénzügyőr elhúzta a mézesmadzagot a KSZSE előtt

2017. március 27., hétfő
Kézilabda: a Pénzügyőr elhúzta a mézesmadzagot a KSZSE előtt
szs_noi_kezilabda

A szegedi lányok meglepték az első félidőben a vendéglátókat, nyolc góllal is vezettek, végül azonban fordított a Pénzügyőr.

A tavasszal még szintén pont nélküli Pénzügyőr ellen lépett pályára Budapesten a KSZSE. A szegedi lányok alaposan meglepték az első félidőben a vendéglátókat és a 27. percre nyolcgólos előnyt szereztek, melyből öt maradt a félidő végére. A második játékrészben fokozatosan őrölte fel a keveset cserélő, fáradó vendégeket a Pénzügyőr, bár az 53. percben még döntetlen volt az állás. A végére nem maradt kérdés, mert a hajrát egy 7-1–s szériával zárták a budapesti lányok. Vasárnap 16 órakor az Etelka soron az Orosháza ellen próbálhatja meg ismét a pontszerzést

Gaál Adrienn

csapata.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 19.forduló

Pénzügyőr SE – Kézilabda Szeged SE 30–24 (11:16)

Budapest 47 néző, vezette: Kavalecz Ivett, Kavalecz Klaudia.

KSZSE:

Kothencz – Kónya 2, Csoknyai 1, VELKY 8 (3), Dobó, KOZMA 4, LUKÁCS 5. Csere: Fodor, Tószegi 4, Forgó, Papp, Szeder, Nagy, Kruchió.

Edző:

Gaál Adrienn. Gaál Adrienn:

"Két ellentétes félidőt játszottunk, így megint nem sikerült a pontszerzés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.